Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Tuesday, October 05, 2010

Bratari Alice&Sara cu margele

Bratara Alice&Sara cu 4 siraguri de margele si floare argintie - 40 RON
Descriere: Bratara lata, elastica cu patru siraguri de margele albe si o floare argintie, lucrata in tehnica filigran in centru.

Bratara Alice&Sara cu 4 siraguri de margele semipretioase (onix) si floare argintie - 55 RON/VANDUTA
Descriere: Bratara lata, elastica cu patru siraguri de margele semipretioase (onix) si o floare argintie, lucrata in tehnica filigran in centru. Se poate reface la cerere!
 
Bratara Alice&Sara cu 4 siraguri de margele si floare aurie - 40 RON/VANDUTA
Descriere: Bratara lata, elastica cu patru siraguri de margele albe si o floareaurie, lucrata in tehnica filigran in centru. Se poate reface la cerere!
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

2 comments:

Mina said...

wow ce imi plac cele pe alb cu floare aurie. mie totul imi place auriu. sunt obsedata. mami rade de mine si zice ca imi place sa ma tiganesc. hahaha. mi-am luat un sacou cu paiete aurii si a facut fun de mine a whole week. mia zis ca arat ca un lautar de nunta. if thats the case then maybe i can sing at my own wedding?
btw mam vazut azi iar cu fata cu bunica din brosa. nu iam zis nimica dar iar toata clasa sa uitat la mine si mia zambit. e tare ciudata.

Alice in vintageland said...

:)))))Da, da si mie imi place auriul (mai ales la accesorii) desi aici multa lume se fereste de culoarea asta din cauza faptului ca este purtata excesiv de pitipoance:))))))))). Tipa asta de la tine de la scoala cracks me up, cred ca ar fi extrem de amuzant sa putem auzi ce-i trece prin minte!:)

Related Posts with Thumbnails