Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Friday, April 16, 2010

Teaser - Retro Spring Fantasy

Am pus deja pe blog o mica parte din noua colectie de accesorii Alice&Sara- "Retro Spring Fantasy" : brosele retro, bratarile corsaj cu flori din dantela si pieptenii cu fluturi, dar urmeaza si restul: coronite din flori cu margele de sticla, bentite cu pasari colorate, fluturi din pene si buchete de flori in miniatura, piepteni cu trandafiri in culori glazurate, agrafe cu pene de paun si evident restul de brose, bratari, epoleti si cercei. Acesta este decat un teaser, o sa public pozele incepand de duminica - azi ma pregatesc pentru The French Bazaar iar maine o sa fiu acolo mai toata ziua - inclusiv cu aceasta noua colectie formata numai din accesorii unicat sau in serie limitata!

5 comments:

Veronica Sticlaru said...

Parca esti o zana :) Nice!

Mina said...

OMG vreau si eu o coronita. daca nu le vinzi sau mai ai chef poate imi faci si mie una in iulie cand vine mama mea in romania. cea cu trandafirii roz e de minune! o sa imi stea gandul la ea toata saptmana.
xoxo
mina

Alice in vintageland said...

Veronica - multumesc mult:)
Mina- sure, o sa pastrez niste trandafiri special pentru tine, am facut mai multe culori, dupa ce le listez pe toate, imi zici tu care iti place mai mult!:)

ioana said...

ah,mi a luat o veronica inainte...deci,chiar arati ca o zinutza ! pup dulce,ioana

Alice in vintageland said...

Totally!:))))That's me!:)))))))

Related Posts with Thumbnails