Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Wednesday, April 14, 2010

Fluturi...in parul tau...you had me at hello!:)

Iata cativa piepteni din noua colectie de accesorii: "Retro Spring Fantasy". Urmeaza si celelalte accesorii din aceasta colectie si va asiguram ca pastram ce este mai bun pentru final!:). Daca va plac pieptenii decorati minimalist:), dar super feminim, atunci priviti si pieptenii cu funde pe care i-am facut acum cateva luni!

Pieptan Alice&Sara "Butterfly on fire" - 30 RON / VANDUT
Descriere: Pieptan ciocolatiu decorat cu un mar grasut din fetru, o floare de piele neagra pe care a poposit o gargarita si un fluture rosu (din metal usor cu detalii filigram) suspendat pe un lujer din margele negre (suportul aerian pe care este asezat fluturele este flexibil asa ca se poate aranja in mai multe feluri). Se poate reface la cerere!
Pieptan Alice&Sara "Butterfly, oh, so naive" - 30 RON / VANDUT
Descriere: Pieptan alb (usor transparent) decorat cu o floare din voal rosu cu miez negru, o plariuta cu capsuni pe care au poposit doua gargarite din lemn (mama si fica :) si un fluture alb (din metal usor cu detalii filigram) suspendat pe un lujer din margele negre (suportul aerian pe care este asezat fluturele este flexibil asa ca se poate aranja in mai multe feluri). Se poate reface la cerere!
Pieptan Alice&Sara "Butterfly lost" - 30 RON / VANDUT
Descriere: Pieptan negru decorat cu un mar roz din fetru,  o floare din voal alb pe care a poposit o gargarita din lemn si un fluture mov (din metal usor cu detalii filigram) suspendat pe un lujer din margele negre (suportul aerian pe care este asezat fluturele este flexibil asa ca se poate aranja in mai multe feluri). Se poate reface la cerere!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

1 comment:

Anonymous said...

the red black and white is very cute. Besides a butterfly I think lady bugs are the next cutest :)

Related Posts with Thumbnails