Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Tuesday, April 20, 2010

Coronita Alice&Sara "Spring Fairy"/ VANDUTA

Coronita Alice&Sara "Spring Fairy" (unicat) - 65 RON
Descriere: Coronita din flori peach si frunze verde crud cu aspect catifelat, crengute textile si sarma aramie subtire, este decorata cu margele de verzi de jad si margele roz prafuit de cuart (usor translucide). Este extrem de frumoasa si poate fi purtata toata primavara si vara cu rochii lungi si vaporoase ca un manifest pentru feminitate si romantism, arata fabulos pe un par lung si ondulat, dar si cu o tunsoare pixie (scurta) pentru contrast! Este unicat - in sensul ca ar fi imposibil sa fac una exact la fel, odata vanduta aceasta, pot sa incerc sa fac alta folosind materiale diferite!
Numai imaginati-va ca o port pe cap in aceasta fotografie - oricum asa planuiesc sa o port pe cea pe care o sa o fac pentru mine! This dress and the flowers crown are a pair maid in heaven, aren't they?
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

3 comments:

cezara said...

omg, prima poza este epica. SUPERB!

Ana said...

I want one, make me one and tell me when it's ready or sent it to me or tell me how we are gonna do it but quickly cause I LOVE IT.
XO

Alice in vintageland said...

cezara - multumesc mult!:)
Ana - I've written you an email!:)

Related Posts with Thumbnails