Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Sunday, September 05, 2010

Coliere Alice&Sara cu vapor

Colier Alice&Sara cu vapor (alb cu rosu) - 45 RON
Descriere: Colier lung argintiu cu pandantiv mare care reproduce in miniatura un vapor cu panze (alb si rosu, panze din bumbac - partea din spate este plata asa ca nu va va incomoda), dimensiuni vapor: 7 cm inaltime maxima, 7 cm lungime maxima. In cazul in care preferati un lant mai scurt il pot miscsora.
 
Colier Alice&Sara cu vapor (albastru si ciocolatiu)- 45 RON
Descriere: Colier lung argintiu cu pandantiv mare care reproduce in miniatura un vapor cu panze (albastru si ciocolatiu, panze din bumbac - partea din spate este plata asa ca nu va va incomoda), dimensiuni vapor: 7 cm inaltime maxima, 7 cm lungime maxima.
In cazul in care preferati un lant mai scurt il pot miscsora.



Colier Alice&Sara cu vapor (lemn lacuit si negru) - 45 RON
Descriere: Colier lung argintiu cu pandantiv mare care reproduce in miniatura un vapor cu panze (lemn lacuit si negru, panze din bumbac - partea din spate este plata asa ca nu va va incomoda), dimensiuni vapor: 7 cm inaltime maxima, 7 cm lungime maxima.
In cazul in care preferati un lant mai scurt il pot miscsora.



Colier Alice&Sara cu vapor (albastru si alb) - 45 RON / VANDUT
Descriere: Colier lung argintiu cu pandantiv mare care reproduce in miniatura un vapor cu panze (alb si albastru, panze din bumbac - partea din spate este plata asa ca nu va va incomoda), dimensiuni vapor: 7 cm inaltime maxima, 7 cm lungime maxima. In cazul in care preferati un lant mai scurt il pot miscsora.

Aceasta ultima fotografie curtosy of Costin!
 
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

2 comments:

Boheme.Fille said...

Cat pot sa imi placa colierele astea, Dumnezeule!!!

Comfy said...

Foarte frumoaseeee

Related Posts with Thumbnails