Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Friday, December 18, 2009

Concurs/Giveaway cu multe premii frumoase!!!!!!!!

AND THE LUCKY WINNERS ARE:
Later edit: Hello girls and the occasional boy!:) Suntem in zone lipsite de internet, dar am facut tot posibilul sa ajungem cateva ore undeva cu acces la www pentru a delibera si a anunta castigatoarele concursului organizat de noi. Cu toate ca numarul celor care au participat nu a fost mare (spre dezamagirea noastra), decizia a fost foarte dificila si cu greu am ajuns la un acord cu Sara in privinta celor care se vor bucura (speram) de accesoriile noastre. Multumim tuturor pentru comentarii, o sa incercam sa tinem seama de sugestii si sa le aplicam acolo unde credem ca se potrivesc cu ceea ce vrem sa fie Dulapul Bunicii. Din 27 decembrie o sa raspundem fara intarziere la toate comenzile/comentariile/mailurile voastre asa ca Bear with me!!!
P.S. Castigatoarele sunt:
Premiul I - Miss delia.mateescu
Premiul II - Miss I.-I
Premiul III - Miss andreea29a
Dragelor, asteptam mailurile voastre la dulapulbunicii@yahoo.com ca sa ne spuneti ce premiu doriti dintre cele disponibile pentru fiecare loc, de unde sunteti, care este culoarea voastra preferata:) si multe altele ca sa vedem cum facem sa ajunga accesoriile la voi!

Ne-am decis sa organizam un concurs cu premii in accesorii Alice&Sara ca tot vine Mos Craciun in curand. Suntem foarte entuziasmate si am decis sa oferim trei premii:

premiul I (cine castiga isi poate alege o pereche de urechi de dantela sau un colier cu multe lanturi dintre cele de mai jos:  

premiul II (o bentita cu floare de piele neagra, crem sau bej)

iar premiul III (o bentita cu funda de tul sau funda de tul cu palariuta dintre cele disponibile).

Cum procedati ca sa va inscrieti?

Pentru a castiga unul dintre premii trebuie sa faceti doua lucruri destul de simple:

1. Sa urmariti blogul nostru (in dreapta paginii exista categoria Followers, de acolo apasati butonul Follow si alegeti sa urmariti Dulapul Bunicii cu unul dintre conturile voastre: google, yahoo etc) – aceasta este o conditie necesara, dar nu si suficienta!:)

2. Trebuie sa lasati un comentariu la aceasta insemnare in care sa ne spuneti sincer ce va place, ce nu va place la blogul nostru, ce ati vrea sa vedeti schimbat, adaugat, ce trebuie pastrat, pana la urma vrem o parere sincera care sa ne ajute sa imbunatatim lucrurile pe aici. Castigatorii vor fi cei care vor lasa comentariile care o sa ne ajute cel mai mult cu imbunatatirea blogului si ale caror sugestii si idei le vom si aplica in viitor pe blog. Ganditi-va cum ar arata si ce ar contine blogul vostru ideal pastrand in minte ca acesta este totusi un magazin virtual si abia apoi un jurnal de stil personal - evident sugestiile, ideile, reclamatiile trebuie sa fie posibil de realizat! Nu luam in considerare comentariile care nu au ceva de spus - chiar vrem feedback sincer din partea voastra!:).

Concursul incepe azi si se va incheia pe 22 decembrie! Poate participa orcine care locuieste in Romania (astfel incat sa putem trimite premiile in timp util pentru petrecerile de sarbatori)!

Abia asteptam sa vedem ce aveti de spus!

26 comments:

HarajukuLady said...

dragele mele,
va urmaresc cu placere evolutia, inca de la inceput. "intru" in fiecare zi cu drag in magazinul vostru colorat. seamana mai mult cu o revista glossy decat cu un site de cumparaturi(acesta este un plus)
mi-a placut ideea colierelor realizate din mai multe lanturi, e getto fabulos!
acum sa trecem la ce nu-mi place, culoarea de fond a blogului, imi aduce aminte de sotte-ul de mazare sau de mancarea de spanac cu smantana cu care ma haituia bunica in copilarie :))
iar in cazul pozelor recent postate de ex cel al colierului cu elefant as vrea sa vad imagini cu detalii, prim planuri ale medalionului.
in rest nu am mare lucru de obiectat(daca mai imi vin idei, nu ma voi sfii sa le scriu), sunteti inventive si creative!

Alice in vintageland said...

Primul comentariu + follower de ceva vreme - super, s-a notat!:)

Mirunel said...

Super ideea. E primul blog pe care am vazut un asemenea concurs interesant. In primul rand, hainele sunt frumoase si accesibile ca pret, insa as vrea sa vad mai multe haine pe gri sau pe negru, pentru ca e sezonul rece. Bentitele si lanturile sunt interesante, insa florile ar trebui sa fie mai mici. Nu toata lumea are parul lung sau are tunsoarea potrivita pentru a purta asa ceva. Si in cele din urma, fondul blogului ar trebui sa fie floral, mult mai vintage, pentru a se potrivi cu hainutele. In fiecare zi intru pe blogul asta, mai ales cand vad la sts-ul tau "New things in store". Si cum concursul se termina de ziua mea, poate imi va purta noroc. Bafta in continuare.

Mina said...

damn i wish i could participate... i really want the gold necklace.
xoxo
mina

could I Though since i'm coming in feb...( not 4 sure yet though)

madalina said...

eu sunt follower de vreo 5 minute. da sa explic de ce nu eram: pentru ca va am in google reader si va citesc de acolo. :D
ce-mi place: ca hainele nu sunt pozate pe un manechin, ci pe o fiinta (ca sa vada toate femeile cum le-ar sta si lor pe fuuund) + ca orice tinuta e accesorizata din cap pana in picioare, ca iti documentezi tinutele la my style, ca m-ai facut sa piratez mad men si cel mai si cel mai mult imi place rochia ta din dantela alba, care nu e de vanzare. :( si-mi place si cat de porno e Mia cand are buzele intredeschise. :))
ce-as schimba: rezolutia pozelor. da asta implica si schimbarea aparatului, deci nu se pune. :D si-as arata-o lumii si pe Sara.
ce nu-mi place: ca-n ultima vreme nu ai mai documentat tinute. mai ales ca s-a racit vremea. :P

Alice in vintageland said...

Mirunel - got it, aaaa - si exista si flori mai mici, nu au toate aceeasi marime :), dar gand la gand cu bucurie ca tocmai ce am facut unele mici de tot!:)

Faboulista - go ahead and participate!:)

Martipan - suntem uimite de ce simt al observatiei ai:), majoritatea oamenilor cred ca Mia este Sara:)))))))), Sara zice ca o sa-si faca si ea apritia candva si facem concurs si atunci!:)

andreea29a said...

Hey girls!Habar n-am daca eram follower, dar cert este ca de cand am descoperit site-ul vostru va urmaresc every day, si primesc si news letter cand postati ceva pe site :)
What i like :
- formatul site-ului, culorile sunt foarte faine(fac parte din gama de culori care imi place!), si mai ales fetita din stanga paginii e o dragalasa!
- faptul ca gasesc repede ce caut , asta e un mare avantaj pentru ca poate cine intra nu are timp sa vizioneze tot ce ati postat si da la ce cauta repede si gaseste.
- ca va accesorizati si asortati orice tinuta pe care o postati
- ca pozati destul de in detaliu fiecare lucru, ca orice sa iti poate da seama cat de cat despre calitatea materialului,etc
- ca la fiecare accesoriu/articol vestimentar faceti o descriere,iar la haine postati exact ce marime,masurati tot ce se poate masura astfel incat cititorul sa isi dea seama daca i se potriveste sau nu
- ca sunteti foarte serioase si promte (desi nu te cunosc decat pe tine Alice, banuiesc ca si Mia si Sara sunt lafel din moment ce sunteti o echipa, si sper sa apara si Sara cat de curand caci imi doresc sa cunosc, daca se poate zice asa, toata echipa "dulapul bunicii")
what i would like :
- sa postati cele mai vandute accesorii
- mi ar placea sa deschideti o tema de discutii : gen cu ce puteti purta un accesoriu si ce parere aveti, si noi cititoarele sa venim cu pareri si poze, si ne completezi, sau sugerezi tu altceva, sa fie ca un dialog , o data pe luna sau odata pe saptamana cum credeti voi.Sau chiar sa venim noi cu un articol vestimentar si sa discutam cum il accesorizamt etc. Ca tot vin sarbatorile sa discutam cum sa ne imbracam de craciun si de revelion in diferite cadre (familie, cu prietenii, la restaorant, intr-un club, oriunde :))
- la colierul cu elefent, eu nu am reusit exact sa imi dau seama cum este defapt elefantul si nu prea mi-am facut o idee despre el...poate mai faceti niste poze sa ne dam seama exact
- ma gandeam ca ar fi fain sa venim si noi cu niste idei de bentite, sau accesorii si sa alegeti voi ce v-ar placea sa faceti din propunerile noastre si credeti ca ar merge si le-ar placea si altora sa poarte, ce ziceti?
Well...cred ca astea sunt ideile mele, daca mai am vreouna o sa revin;)
Apropo am purtat colierul cu fundita albastra de Sf Andrei si am fost foarte admirata, si sa stii ca nu ma indur sa fac cadou celalalt colier, asa ca o sa le pastrez pe amandoua!:D
Va pup si va imbratisez cu drag!

Anonymous said...

Hey, salut!
N-am mai comentat de multisor, dar de urmarit va urmaresc zilnic :) si stiu din surse sigure (*wink*) ca nici voi nu m-ati uitat (*blushing*)
Ce pot sa spun: imi suneti unul din cele mai dragi bloguri si magazine virtuale si va felicit din suflet pentru tot ce creati si postati. Va stiu inca de la inceputuri si ma uimeste zilnic felul in care evoluati, va diversificati, dar, in acelasi timp, va pastrati intact stilul si il aprofundati.
Ce mai imi place, dar nu pot avea: ho-ho, lista lunga , dragii Mosului, insa de fiecare data cand deschid blogul vostru imi aduc aminte de o tinuta a lui Alice accesorizata cu cel mai frumos sal tip gipsy, inflorat, colorat, o minune! Ravnesc si acum la el... Eu caut unul asemanator inca de atunci si nu am reusit sa gasesc. Imi pare de asemenea rau ca multe din hainutele prezentate nu imi vin ca masura, asta a fost singurul motiv pt care nu sunt o clienta si mai fidela, insa stiu ca asa e in lumea vintage: one of a kind things and if you're really lucky...
...Asa...sa revin: imi place mult noul banner, cel cu Alice in corsetul acela absolut rrrrr si Mia, very retro! Ar merge totusi o tema now and wow to go with it, culoarea de fundal e intr-adevar cam fada, but I don't pay atention to the background that much :P
Ador si accesoriile pe care le faceti si faptul ca se potrivesc perfect cu hainutele postate, e un magazin virtual foarte coerent si apreciez asta. Iubesc mai ales bentitele hippie cu flori colorate, insa mi-au lasat o impresie puternica si cele cu flori de piele, sau colierele tip "cascada" cu ciucuri sau lanturi.
...Ce mi-as dori pe viitor: mai mult din toate punctele de vedere: colectii noi de haine vintage si retro si colectii noi de accesorii, imi iau portia de inspiratie de la voi de fiecare data cand postati. Ba chiar pentru ca ma indragostisem de bentitele voastre cu flori si la momentul respectiv bugetul meu era sifonat tare....v-am preluat ideea si mi-am creat singura o cordeluta cu o floare tricotata albastra, pe care o ador...nu am nici pe departe talentul vostru, dar ce sa-i faci...macar mi-am satisfacut imboldul creator si pe cel de purtator :)))
Va multumesc pentru tot, pentru obiecte concrete, dar si pentru inspiratie...and please: make more!!!
Monica (pisica albastra), Bucuresti

Oana said...

Hey fetelor,
aveti un blog foarte tare chiar imi place,preturi accesibile,lucruri frumoase si originale,dar un singur lucru nu imi prea place la acest blog si va spun sincer de ati schimba culoarea de fond al blogului totul ar fi perfect.
Dupa parerea mea ar merge un fond cu un aer mai vintage si daca ar avea si un motiv floral ar fi super.
Va urmaresc zilnic si faceti un lucru foarte bun,va urez mult succes in continuare !
V-am pupat :* !

HarajukuLady said...

fara introducere. un plus este faptul ca majoritatea postarilor sunt bilingve,fara a cadea in capcana arogantei de a posta exclusiv in engleza.

Alice in vintageland said...

Hey fetelor! Avem in vedere tot ce ati spus, deja am schimbat fundalul ca vad ca cel dinainate nu va placea deloc:) si asteptam si mai multe participante!:)))))

Mirunel said...

Hey, ce dragut, ai schimbat culorile site-ului. Acum chiar e si mai dragut de atat. Si bentitele alea noi gen trandafiras sunt super. Ma bucur ca ai tinut cont.Bafta in continuare:)

Oana said...

Buna fetelor,
chiar imi place foarte mult noul fundal este foarte simpatic si mult mai dragut ca si celalalt,imi pare bine ca ati ascultat opiniile utilizatorilor blogului vostru.
Va pup si sa aveti o zi frumoasa!

Caramela said...

blogul vostru este foarte interesant. este foarte "personalizat" daca ii pot spune asa, se vede ca fiecare dintre voi doua v-ati lasat amprentele pe acest blog. nu pot decat sa va felicit pentru creativitatea de care dati dovada. imi place foarte mult ca folositi "manechine umane" pentru a va prezenta produsele deoarece e destul de greu sa nimeresti un produs care sa iti placa si cand ajunge la tine si il probezi. As vrea ca pozele sa fie mai clare si cred ca ar fi foarte frumos daca ele ar fi facute in locuri mai populate( intr-o parc pe o banca mai ascunsa, in gara, la metrou) locuri in care oricare dintre cliente ajung. asa v-ati integra mai bine in peisajul din care face fiecare parte.

In rest e ok, aveti de la mine nota 9 ca sa va ambitionati si sa va perfectionati proiectul(afacerea)

HarajukuLady said...

dragele mele, iar eu ! problema mea legata de blogul vostru este ca nu sunt destul de luminate pozele si nu-mi dau exact seama despre ce este vorba. de exemplu in postarea voastra de azi(duminica 13 dec)accesoriile par minunate, dar lasa mult loc imaginatiei. negrul aproape ca nu se distinge. imi place ca a-ti rezolvat problema fondului pozelor(am observat panza fixata in spatele modelului si cred ca va fur ideea, hehe). oricum iarna sunt si eu nevoita sa fac pozele in spatii inchise si cunosc calvarul realizarii unui iluminat cat de cat. alta sugestie, daca bijuteriile realizate pe negru sunt fotografiate pe un fond lucios de culoare bej-crem pastel arata bine.
imi plac modelele pe care le-ati expus azi, foarte mult chiar in special colierele cu lant si cu brose . sunt superbe!
va pup!

Alice in vintageland said...

Pozele pe care le-am pus a azi sunt dar asa un mic "teaser", cele cu fiecare articol in parte sunt mai clare si prexinta si detaliile!:)Multumim:)

Anonymous said...

hello :) vreau si eu neaparat sa scriu aici, nu neaparat pt un premiu ci pt ca sa va spun ca printre multele online stores,asta e printre putinele magazine ''de suflet'',o sa spun si de ce,pt ca nu e numai o afacere,se vede clar munca,rabdarea,pasiunea,sufletul si ...stropul de nebunie:)pus in tot ce faceti si pina la urma respectul pt cel care intra,citeste si in final cumpara de la voi :) apoi sunt articolele de stil pe care le citesc cu mare drag :) apropo,as vrea sa apara Sara si Mia la rubrica asta,cu tinutele lor preferate(si colectia de pantofi a Miei),in rest nu prea am nimic de comentat,rezolutia pozelor,fundalurile etc sunt chestii oarecum relative,ce va da voua farmecul sunt chestiile pe care le am zis mai sus :) nu ma mai lungesc ca sunt la munca :) va pupa cu drag,Ioana

Andreea said...

Hmm... simplu si concis : nu ma intereseaza toate pampoanele sau fundele mari care nu pot fi purtabile, prefer un accesoriu care poate fi purtat zilnic (sau ma rog..aproape) :) in rest.. nimic de comentat. Bafta in noul an !

Alice in vintageland said...

mesaj primit pe mail de la CoPil aToMic

Buna!
Am intrat pe blogul vostru si am vazut ca organizati un concurs!Foarte tare ideea!
In primul vreau sa va spun ce mi-a placut la acest blog si apoi ce cred ca ar trebui sa mai faceti!Iimi place foaret mult numele...efectiv asta conteaza in primul rand,evident si imaginea:D Si imi place foarte mult designul blogului.Si am re,arcat cateva imagini cu voi care mi-au palcut extraordinar.Cea cu rochie albastra si maleta neagra...aveti imaginatie si ador cum asortati hainele.
Cred totusi ca ar fi mult mai usor pentru cei care se uita pe site daca ati sterge postarile cu articolele vandute ce nu pot fi refacute,adica articolele de imbracaminte deoarece ne scutiti de efortul de a regreta ca nu ne-am uitat mai devreme si ar fi si mai usor de navigat pe site!
Imi palce la nebunie faptul ca ne dati exemple cum am putae purta o bentita sau un alt obiect.Si chiar cred ca ati putea publica mutl mai multe imagini cu idei de a purta anumite coliere ce sunt oarecum mai greu de asortat sau sunt mai speciale.Imi place ca ma pot inspira datorita voua si de la persoane din alte tari.
Insa ,cu toate acestea nu stiu la ce folosesc acele urechi.Serios...e inca un mister pentru mine....am vazut ca ati publicat un articol dintr-o revista..super...ma bucur ca lumea le apreciaza..dar la ce folosesc?
Cred ca ati avea mai multa vanzare daca ati da mici cadouri..nu scumpe...puteti cumpara un breloc la 2-3 lei de la coltul strazii si sa-l oferiti cadou.Cadourile de genu te fac sa te uiti iar pe blog poate mai vrei ceva,sau nu stiu... il puteti oferi cadou daca fac vanzare de 100 lei sau cumpara 3-4 produse ori chestii de genu.
Imi place ca oferiti si poze suplimentare si ca faceti si produse la comnada pe placul tuturor:D:>!
Si bentitele..de ce sunt atat de mari?Sa fie oare din cauza ca sunt dintr-un oras de provincie si poate la noi inca nu se poarta ori aceste bentite sunt pentru persoane cu multa personalitate.Si legat de sfaturi...puteti pune poze cu voi cum ati asorta acele bentite ptr ca eu una chiar nu stiu si cred ca mai sunt si alte persoane in situatia mea.

Spor la primit comentarii si lucrat!Sper sa va foloseasca mail-ul trimis de mine!Probabil as mai fi avut cateva idei dar acum nu stiu..ar trebui sa ma mai gandesc!Oricum superba prezentare si bravo...faceti treaba buna!

Elena said...

Mai, nu stiu ce s-a scris in comentariile de mai sus ptr ca e mult de citit si bebe nu sta sa ma astepte, dar sugestia mea e urmatoarea: din cate pot sa-mi dau seama voi ati inceput sa aveti comenzi serioase, nu? Adica nu mai e doar o pasiune, e ditamai businessul, right? Atunci, eu zic ca e momentul sa iesiti detot din lumea blogurilor vintage (sunt ATAT de multe!!) si sa investiti cativa dollari intr-un site. Mie imi e fooooarte greu sa ma uit la toate articolele, sa dau toate paginile si sa tin minte ce-mi place, pe ce culoare sa fie si la ce pagina o gasesc. Adica, eu vreau site cu SHOPPING CART!
Nu va trebuie musai webdesigner, un student din regie va ajuta aproape pe gratis, iar un domeniu costa max. $40 pe an.

Just think about it ...

http://www.dulapulbunicii.ro

In rest, totul ok ... si imi place ca, spre deosebire de alte bloguri vintage, voi insufletiti tinuta, o accesorizati, va chinuiti putin si nu trantiti pur si simplu o bluza necalcata pe un umeras si-i faceti o poza.

Alice in vintageland said...

Elena - "Adica nu mai e doar o pasiune, e ditamai businessul, right?" - if only, as pune in practica ideea ta right now daca ar merita, insa comenzile sunt departe de ceea ce ai crede:). Suntem cumva o nista in nisa in nisa!:):):)))))

Anonymous said...

well-eu nu o sa mint, nu va urmaresc foarte des, sa zicem ca intru o data la vreo 2-3 saptamani, nici "follower" nu sunt deci....probabil din cauza asta niic nu ma veti baga la concurs-dar in fine...acum sa trecem la treburile serioase :)) :
ce imi place: 1 cum e organizat site-ul, in dreapta are destule categorii pentru cei care intra ca sa caute ceva anume
2 inventivitatea voastra- aveti idei foarte bune pentru accesorii (desi asta nu stiu daca tine de site in sine)
ce nu imi place: 1 as vrea la accesorii sa dati marimele in centimetrii (lungimea, diametrul, etc)
2 ar trebui sa faceti poze la detaliile lantului,etc si sa incercati sa le puneti in poza langa culori cat mai contrastante si nu apropiate pentru a se vedea cat mai bine....imm si cam atat!
chiar daca probabil nu ma veti baga in concurs, din cauza primei conditii, sper ca sfaturile astea v-au fost de folos! Spor in continuoare!

ada90 said...

Salut:)Iti urmaresc de mult timp blogul,dar pana acum nu am fost un follower,caci verificam eu singura ce apare nou.Imi place si mie fundalul ales,caci e mai jucaus,te bine dispune.Blogul e bine organizat,iar pozele facute arata in detaliu obiectul.Totodata,e foarte bine ca pozele surpind accesoriul purtat de cineva,astfel noi ne putem da seama mai bine daca ne place sau nu.
As vrea sa va felicit pentru creatiile voastre.Sunt foarte frumoasa,originale si in trend(ex.colierele cu franjuri sau cu multe lanturi).Ce sa mai zic de urechiuse sau de bentite:)Sunt superbe:)
Acum sa zic ceva ce nu imi place..hmm..Sunt unele poze in care stai suparata si iti acoperi fata cu parul sau cu mana.Nu imi place deloc!Esti o tipa draguta:)Oricine arata mult mai bine in pozele in care zambeste:)Pozele cu rochia ciocolatie sunt minunate.Asa ca,data viitoare Alice stii ce ai de facut.Cam atat am eu de zis....Sarbatori fericite si sa ne vedem la anu cu alte creatii frumoase si originale:)

I.-I. said...

Buna draga dulapiorule!!
Ma bucur ca in sfarsit imi oferiti "personal" ocazia de a va LAUDAAAA!!!DA...vreau sa va laud mult mult de tot. In primul rand ceea ce mi se pare a fi "piesa" voastra de rezistenta fetelor e tocmai atitudinea pe care o afisati mai in toate pozele: zambiti,visati si uneori dezvaluiti si latura sexy...dar nu mult,ci doar atat cat trebuie. Intr-un cuvant,sunteti NATURALE si dovediti tuturor cat de usor e sa te simti bine in pielea ta!
In al doilea rand,contrastul dintre numele "Dulapul bunicii" si imaginea cu fetita e chiar reusita;parca as fi intr-o poveste despre cumparaturi si multe lucruri frumoase(dar nu obisnuitele "lucruri frumoase",ci dintr-alea cu superlativ :D)spusa de femeia,care in pofida tineretii are iz de "tample albe"...Maturitate si copilarie?!DA,voi ati reusit!
In ultimul rand,faptul ca blogul vostru e atat de practic ma face sa va vizitez zilnic.Nu numai ca postarile sunt regulate,dar si trimiterea spre numeroase alte bloguri si "magazine"(atat pe gustul vostru,cat si al meu)ma incanta!
Era sa uit...in legatura cu imbunatatirea imaginii blogului...Dupa parerea mea e bine daca vreti sa tineti cont de sugestiile vizitatorilor,insa nu e neaparat necesar;doar nu poti sa multumesti pe toata lumea...Iar ca incheiere va spun numai atat:CINE VA PLACE,VA PLACE ASA CUM SUNTETI!
P.S. Si credeti-ma,suntem multi! :D

Unknown said...

Citesc blogul vostru de la inceputuri si recunosc cu rusine ca desi imi place mult n-am scris niciodata un comentariu. Sunt multe lucrurile care imi plac: numele, modul in care arata, hainele frumoase, accesoriile super speciale, cum n-am mai vazut pe nicaieri; dupa voi am vazut ca au inceput si alte bloguri sa faca poze cu hainele pe persoane reale, dar nimeni nu o face ca voi (cu dezinvoltura, cu bun gust si cu orginalitate), calitatea pozelor e foarte buna si eu una n-am vazut pe nicaieri poze mai clare/frumoase/multe, in plus magazinul vostru e personal, aveti o identitate vizuala si a stilului, vorbiti cu cititorii, raspundeti la comentarii mereu, puneti des articole, descrieti totul cu maxima atentie si detalii, preturile sunt mici si foarte mici, imi plac bannerele si mor dupa articolele de my style care ma inspira vestimentar si imi spun si cate ceva despre ce fel de persoane sunteti; pagina asta e si plina de gageturi care imi fac navigarea mai usoara, mie imi plac culorile folosite pentru background si mai sunt inca multe mici detalii fermecatoare!
Ca sugestii as zice asa: mai multe articole my style (imi lipsesc) la care sa zici si de unde sunt piesele pe care le porti, o impartire a hainelor si in functie de alte criterii (am vazut ca ati inceput deja asta inainte sa zic eu, dar presupun ca inca lucrati la ele), cum vad ca toate lumea se plange de bentite cu flori mai mici, zic sa faceti si din astea mai multe (desi am vazut destule si mai mici), cred ca la accesorii ar fi util sa dati si dimensiunile in cm, stiu ca e un magazin, dar daca aveti timp m-ar bucura enorm si articole cu sfaturi si sugestii vestimentare ilustrate cu haine si accesorii din garderoba voastra si facute de voi, sa listati mai multe haine potrivite anotimpului, eventual sa faceti posturi Q&A cu intrebari de la cititori, poate sa mai eliminati din linkuri, stergeti tot ce ati vandut si nu puteti reface si in cazul accesoriilor ca sa fie mai usor de navigat, mai multe articole pe partea de editorial pentru ca imi plac recomnadarile cu seriale, filme, muzica si carti pe care le face Alice!
Chiar si faptul ca vreti parerea cititorilor mi se pare o chestie super misto (desi e clar ca stiti ce faceti si nu ati avea neapart nevoie)! Si sunteti si frumoase! Va pup si zi faina sa aveti!

VertAnge said...

Mie imi place blogul asa cum este...in special partea cu tinute personale si accesoriile create de voi, dar cred ca ar fi util pentru clienti daca ati avea o mini-sectiune cu parerile lor(atat laudele, cat si sugestiile si eventualele reclamatii), plus un sondaj facut din cand in cand.

Related Posts with Thumbnails