Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Thursday, December 03, 2009

Statement Necklace!/ VANDUT

Colier statment Alice&Sara (unicat) - 120 RON / VANDUT
Descriere: Colier plastron bogat ornamentat cu brose aurii si aramii cu detalii filigran de diferite marimi, cristale negre, brose cu aspect antichizat, capse metalice si capse acoperite cu material textil albastru inchis, brose "masca" negre si o fundita delicata din dantela in ton cu aplicatiile si cristal decorativ albastru. Se prinde la nivelul gatului sau mai jos cu ajutorul bentitei lungi de saten negru. Cred ca acest colier este unul dintre preferatele mele din tot ce am creat pana acum - un accesoriu cu aspect sofisticat (care va da un aer regal unei tinute pentru Revelion si nu numai), dar si cu influente rock&roll care imi sunt atat de dragi. Din nou un accesoriu plin de contrastele mele preferate: piele, capse si dantela, brose cu aspect baroc si cristale discrete - you'll make a statement, yes you will!:)
De asemenea este de 100 de ori mai frumos in realitate! La cerere pot sa fac unul asemănător!
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

2 comments:

Mina said...

i love these kinds of statement bib necklace, they are the mosy amazing accesoriy to have come out lately. wish they will never go out of style.
xoxo
mina

Alice in vintageland said...

Yes, I agree! I'm in love with them - they add something regal to every outfit! :)

Related Posts with Thumbnails