Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Wednesday, July 08, 2009

I'm Blue!

In ultimele doua saptamani am tot observat o tendinta cumva inconstienta de a purta foarte mult albastru. Din pacate titlul se potriveste si cu starea mea de spirit actuala. Un fapt in jurul caruia imi facusem foarte multe sperante s-a dovedit a fi mai degraba un cosmar si niste oameni de la care imi doream sa invat lucruri s-au dovedit o imensa dezamagire. Iertati-ma ca vorbesc ca in rubrica de horoscop, dar incerc sa fiu diplomata. Intre timp ma consolez cu carti, muzica, filme si haine frumoase ca de obicei, n-am de gand sa fiu definitiv descumpanita de rautatea si ostilitatea unor oameni care nici nu ma cunosc si deja m-au pus intr-o categorie pe care nu o merit. Cu toate astea ieri a fost o zi super si Sara a terminat magna cum laude o etapa a vietii ei pe care o amanase nejustificat. In momentul de fata citesc printre picaturi Henry si June (Anais Nin) - imi place mult de tot si astept noi episoade din True Blood, Weeds, The Philanthropist si Entourage.



Aceasta tinuta a fost botezata "Heidi, fetita muntilor" de Sara si chiar ma duce cu gandul la carte – una dintre preferatele mele in copilarie. Ma intrebam de ceva vreme ce sa fac cu bluza alba, scurta din dantela alba si cred ca i-am gasit locul perfect pe sub rochia cu patratele albastre! Am incercat si fara curea, dar in final am ajuns la concluzia ca arata mult mai bine cu una lata.



In ziua respectiva parul meu era total scapat de sub control. Cred ca este prima data cand am purtat aceasta rochie adorabila pe care am descoperit-o intamplator sub un teanc imens de haine din fundul dulapului - uitasem complet de ea. In caz ca va intrebati, da, port o fusta subtire plisata cu buline pe sub rochie! Floarea din par este cum bine stiti creatie personala si poate fi cumparata din categoria Accesorii handmade.


Geanta in doua nuante de albastru a fost modificata de mine, initial pielea era vopsita in albastru inchis, dar intr-o zi m-am hotarat sa-i schimb lookul si a rezultat ce vedeti in imagini. Bratara cu fundita si floricica pe elastic dantelat este facuta de Sara. Tricoul cu dungi, aripi si inscriptia Love is forever are valoare sentimentala si a fost cumparat din Seattle (Forever 21 – si chiar aveam 21 de ani atunci:).
The last week was a little bit of a nightmare so I’m Blue really is a truthful title. Other than that I totally have a blue crush hence the different shades of blue all over my outfits. The blue bow bracelet and the flower headbands are made by yours truly. I’m currently reading Henry and June by Anais Nin (love it) and waiting new episodes from True Blood, Weeds, The Philanthropist and Entourage. Also the very hot weather/the need to go to work every morning are bringing me down.

22 comments:

Anonymous said...

ALBASTRUL E CULOAREA MEA PREFERATA:) ITI STA SUPERB IN TOATE TINUTELE,SI NU TE CONSUMA AIUREA CA NU MERITA!TE PUP CU DRAG,IOANA

Alice in vintageland said...

Multumesc!:)Incerc dar este destul de greu, trebuie sa petrec jumatate din zi cu oamenii de care vorbeam:)

Anonymous said...

MI AM DAT SEAMA DESPRE CE SPUI,DAR...ESPERA,NO DISPERA...POATE SE SCHIMBA LUCRURILE,SI DACA NU,GASESTI ALTCEVA! PUP NE VD SIMBATA !

Mina said...

i love that black skirt with the print.... as soon as i saw it i was dying over it ... u look amazing in it. tres chic.
xoxoa
mina

Oana said...

Se impune o demisie in mijlocul unei sedinte urmata de fuga la mare numai cu ce ai pe tine, eventual imi dai un telefon cand esti in drum spre gara si poate vin si eu :-)
Cheer up!

Anonymous said...

a zis cineva fuga la mare? :))I.

Alice in vintageland said...

Ioana - very true:)

The Fabulous Girl - thanks, it's one of my favorites and it's in fact a very dark blue!

Oana - foarte, foarte, foarte tentant!:)

Anonymous said...

sau si mai bine,pe cind un tirg la malul marii?:) pup,ioana

andreea29a said...

Doamne esti adorabila!Iti sta super bine cu albastru iar tinutele sunt fantastice,m-ai uimit AGAIN cu ce combinatii faci!:)

Alice in vintageland said...

Ioana - sa fugim cu toate la mare!:)

Andreea - Multumesc mult, mult de tot!:)

The Sydney Girl said...

i LOVE your outfits! suit you so much!

x

Anonymous said...

I really like the last looks and the dress you're wearing in the first pictures. Blue suits you very very well.

Unknown said...

wow...Arati superb(ca de obicei)in toate cele 3 tinute...si fusta pe sub rochie...ce idee!
Rautatea oamenilor este la tot pasul,ca te cunosc sau nu...nici nu ma mai mira.
:*

Alice in vintageland said...

Joelyne, Nadine - thank you so much!:)

Adella - Multumesc, fusta pe sub rochie este o idee utila in cazul rochiilor cu lungime incerta sau pe care vrei sa le faci mai interesante, cu volane:); indeed, dar e super deranjanta cand este complet nejustificata!

tatiana said...

Nu trebuie sa te lasi marcata de rautatile celor din jur. Sunt atat de desi cei cei categoria asta a frustratilor si a slutilor sufleteste, ca -ar avea rost...!
Fii mandra ca esti atat de distinsa si ca ai atata simt estetic.Arati super. Spor la lectura, cartea e f frumoasa.

phantasnight said...

toate sunt faine, dar ultima tinuta este EXTRAORDINARA (note to self goes here :D)...as vrea sa vad mai multe vestimentatii de genul asta pe strazile noastre uniformizate de cultura mall-urilor...

cat despre your moody blues/ bluesy moods , nu pot decat sa iti ofer o mare mare imbratisare virtuala ( nu strica niciodata, nu-i asa?), so here goes : >:D< >:D< >:D<

Denisa L said...

I'm feeling blue too...
da lasa ca trece:-j

imi place foarte mult a doua rochita,sa nu mai uiti de ea:x

Alice in vintageland said...

tatiana - Chiar incerc sa-i ignor; cartea e cu adevarat superba, nu-mi vine sa o mai als pana nu o termin, cred ca maine e gata!

phantasnight - multumesc, face bine chiar si una virtuala :)

nookie - cred ca e ceva in aer,nu mai uit, am pus-o undeva deasupra acum!

carola said...

blue sunt si eu, departe de casa, de persoana draga, cu tot felul de surprize la serviciu, pe care inca trebuie sa invat sa le tratez in mod filosofic - totul trece si tot ce se face, in afara de boala si moarte, se face spre bine.
cat despre tinute - cea de-a doua este absolut geniala prin simplitatea si creativitatea sa! iar rochita a la heidi - hehe, cea mai buna solutie impotriva "bluesului" e putin albastru :D

Eda said...

Sper ca ai trecut de faza blue emotional, dar sper sa pastrezi blue-ul din garderoba. Esti cea mai cool Heidi ever!

tatiana said...

M-am mai uitat o data si azi la pozele tale, fiindca imi plac atat de mult.:)))

Alice in vintageland said...

Carola, Eda, Tatiana - multumesc mult:)

Related Posts with Thumbnails