Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Sunday, July 12, 2009

Flowers Revolution – Flower Power Vintage Show Review!

Ieri a avut loc la Scanteia Flower Power Vintage Show si cum tema centrala a targului au fost florile nu puteam sa lipsesc tocmai eu. Evident m-am pregatit cu multe rochii cu imprimeuri florale si cu bentite colorate, eterice, hippie, cu voalete sau fara. Din pacate vremea nu a fost tocmai propice iesitului in oras, dar oricum m-am simtit bine si s-a adeverit inca o data ca ceea ce conteaza este compania placuta.
De fiecare data incerc sa ma imbrac potrivit temei si de data aceasta mi-am confectionat si un accesoriu foarte special – un set de epoleti-flori de dimensiuni diferite cu margele care pot fi purtati in nenumarate feluri – in curand o sa fac mai multe seturi si pentru vanzare. Sa-mi spuneti ce credeti (mie una imi plac mult de tot) – aveam de mult ideea aceasta si ma bucur ca am pus-o in practica!
In rest port o rochie lunga din voal cu imprimeu floral colorat cu un tricou negru deasupra si o curea lata in talie. Accesoriile sunt creatie proprie asa cum am mai spus: o bentita hippie cu flori negre si epoletii cu flori!
Eu cu epoletii mei de vis!!!

Mia, being fabulous! Are o rochie dementiala si bentita galbena de la noi se potriveste perfect cu restul!



Ioana - una dintre fetele dragute care au vizitat tragul, a fost foarte incantata de bentitele noastre!!! Nu-i asa ca-i adorabila rau de tot?!!?; Imi place foarte tare cum s-a imbracat - imi aminteste de o zi de 4 iulie petrecuta in Seattle cu foc de artificii si tot tacamul.

Observati o selectie noua de rochii foarte frumoase (am mai renuntat la cateva din piesele noastre favorite, dar insuficinet purtate din diverse motive) care o sa apara cat de curand si pe blog (cum o sa avem timp de o sedinta foto)!
Detaliu cu epoletii cu margele! Ce ziceti?


Eu, Oana si Mia! V-am spus ca sunt inalta!

Si vineri am avut o dispozitie florala si iata si dovada - tinuta mea de serviciu!



Yesterday I went to Flower Power Vintage Show with my handmade accessories: headbands, necklaces, epaulets and earrings and some of the vintage and retro clothes I sell. It was quite nice despite the bad weather and I really enjoyed the company. I dressed for the occasion and even made a set of flower epaulets with long beads to wear with my long flower dress. I plan to make some more pairs – I really think they look great and also you can wear them in some many wonderful ways. What do you think?

10 comments:

Mina said...

esti asa lucky sa fii inalta... si mie mi-ar placea sa fiu . cred ca e visul meu. ma gandesc ca daca cineva mar intreba vreodata cea as dori cel mai mult sa schimb fizic la mine as spune ca as dori sa fiu o fata inalta. am 1m57 ca sa iti dai seama cat de short sunt.
hey am scris in romaneste tot asta... hihi nici nu miam dat seama pana acuma. sper ca am pus bine liniutele de despartire. scuze daca nu.
xoxo
mina

Anonymous said...

Fetelor sunteti f frumoase, imi plac rochiile, mai mult a Miei, dementiala intr-adevar. Daca vrea sa o vanda sa ma anunte. :P
Felicitari pentru tinute si pentru accesorii, va puuuup!!!

Florentina :)

Anonymous said...

Tot eu: rochiile voastre sunt complementare, rochia Miei imi inspira o dimineata cu cer senin si soare caldut ce-si rasfrange razele asupra campiilor cu flori, a gradinilor si a pajistilor verzi. Rochia ta imi inspira o seara fierbinte de vara, cand soarele a plecat la culcare lasand loc razelor lunii sa lumineze discret aceleasi gradini si aceleasi pajisti inflorate.

Fetelor va pup si tare as vrea sa va dezbrac....ca sa va iau rochiile, nu va ganditi la prostioare :P

:))))

Florentina

Anonymous said...

mie mi a placut mult cum ai fost imbracata,iar ideea cu epoletii cu margele mi se pare super tare!la fel tinuta de serviciu,e super,mai ales ca am vazut cureaua aia superfaina din nou:)te pup,Ioana

Alice in vintageland said...

The Fabulous Girl - Ai scris foarte bine :), gandeste-te la partea pozitiva, poti purta tocuri oricat de inalte; oricum arati foarte bine asa cum esti:)

Florentina - Mia e incantata, dar nu vinde rochia - bia a primit-o cadou de ziua ei:), multumim , ai scris tare frumos:)

Ioana - eu sunt foarte incantata de epoleti, multumim:)

tatiana said...

Aratati WOWWWWWW! Imi place rochia Miei, tinuta ta cu epoleti, felul in care v-ati aranjat micul spatiu. Ai un aer atat de sofisticat:)

HarajukuLady said...

epoletii sunt foarte reusiti, sau mai corect mono-epoletul?!astept continuarea .rochia miei este absolut fantastica(are o alura vintage-hippie) .dar mie imi plac oricum foarte mult imprimeurile florale, asa ca este posibil sa nu fiu obiectiva! dar moda este subiectiva si sper sa va aflati mereu pe partea ei glamour.

thread zeppelin said...

very pretty outfit! i love the DIY top with the florals and chains. im assuming you make those headbands? i make headbands as well. where did you get the fringe pieces that you put on the shoulders of your blazers...ive been dying to do that to one of mine for a more military look.

The Sydney Girl said...

LOVE this!
x

Alice in vintageland said...

Tatiana - Multumesc, you always find the best compliments!:)

HarajukuLady - si mie imi plac la nebunie imprimeurile florale but who doesn't, Glamour is my middle name:):):)

threadzeppelin - thank you, yes :) I'm the one that makes the headbands, earrings, broches, necklaces and epaulets (me and my sister in fact:). I bought the fringe from a special store that sells tailoring supplies, I'm sure you have them there too! I'll check out your blog:)

Joelyne - thanks:)!!!

Related Posts with Thumbnails