Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Monday, July 27, 2009

Caldura mare, mon cher!



I’m ready for the summer to be over, I can take the heat anymore, I absolutely hate this season and fall can’t be here fast enough. I feel I’m melting a little bit every day, I can’t even think with this Indian summer invading my every cell. Also I need the vacation, I plan to just lay in bed for days with a book in my arms and some cold beverage near by at all times. But enough with me complaining, here you have some of my recent outfits: a dusty pink sheer dress worn with a purple belt and the lavender bow headband I made myself ; the second outfit stars a pair of pink suspender made also by me and one of my headbands – a green one this time around.


Abia astept sa treaca vara asta infiorator de calda care ma face sa ma simt ca o furnica sub lupa, visez la adierile racoroase cu miros de toamna din septembrie. Singura parte a verii care chiar imi place sunt serile şi noptile cu mii stele şi poate vacanta pe care o astept ca pe o mantuire. Nu imi doresc decat sa dorm pana la 10 mai mult de 3 zile la rand, sa citesc in camere racoroase, sa umblu desculta şi in general sa lenevesc cat e ziua de lunga, sa petrec serile cu prietenii pana peste miezul noptii fara sa aud neincetat in cap o voce detestabila care sa imi sopteasaca obsedant „maine trebuie sa ma trezesc de dimineata sa merg la serviciu”. Ultima luna a stors toara energia şi rabdarea din mine, ma simt obosita tare atat fizic, cat şi psihic, caldura ma lasa fara idei si fara chef de nimic. De asemenea am impresia ca in ultimul timp, cu cat am lucrat, investit mai mult in ceva cu atat a mers mai prost şi am fost mai dezamagita. Mi-e dor de vremurile cand lucrurile erau mai simple şi vreau sa mearga odata macar toate ca pe roate, sa vad cum se construieste puzzele-ul sub ochii mei!
Poze cu tinutele n-am mai facut in ultima vreme, noroc că folderul my style gazduieste constiincios cateva tinute din vremurile in care nu eram prea obosita sa zambesc cateva minute pentru a imortaliza ce am purtat in ziua respectiva. Rochia transparenta in nuante prafuite de roz, gri şi alb isi face debutul in lumea virtuala abia azi, am purtat-o cu o curea lata mov cu cheite şi o bentita cu funda lila facuta de mine in par.
Bretelele roz de vol din tinuta cu fusta maro sunt facute tot de mine (am upgradat o pereche simpla şi anosta de bretele din elastic alb). Sandalele din picioare mi-au facut ziua mizerabila şi imi amintesc ca m-am gandit serios sa ma descalt şi sa umblu desculta pe Magheru – initial pareau atat de comode!





Hainele de mai sus NU sunt de vanzare, dar daca va place stilul meu puteti gasi haine asemantoare de vanzare in categoriile din dreapta paginii (toate sunt din garderoba mea si a Sarei, au descrieri detaliate si preturi afisate), asadar click pe trench-uri, rochii, curele, fuste!

11 comments:

HarajukuLady said...

senzatia de burn out este comuna oamenilor creativi. imi pare rau ca nu pot scrie ceva mai funny, dar ma tem ca in ultimele zile am ruinat metri de stofa in incercarea (inca nefinalizata) de a transpune o idee in realitate. idee care pare sa se indeparteze ca o himera cu cat muncesc si ma straduiesc mai mult.
si ai dreptate...cele mai frumoase lucruri se realizeaza din si in joaca, fara intetii serioase. sunt piesele facute fara nervi, fara presiune...
designul este un microb, stiti voi;))
i love vintage rosse, este o culoare hipnotica, iar alaturata griului, mixul are ceva de old holliwood.

Alice in vintageland said...

Hey, ai dreptate cu lucruile minunate facute in joaca, dar nu ma refeream neaparat la procesul de creatie, mai degraba la viata din afara blogului si poate putin si la blog, la cat timp investesc eu in el si cum diferenta inte el si altele nu se "materializeaza" neaparat, maybe I should choose the easy way!Sper sa prinda viata ideea ta!:)
Da, da - exact: rosse+gri+material fluid= senzatia de old hollywood!:)

The Sydney Girl said...

haha you are so cute!!! i feel so complimented that you are using my sketch as a screensaver =D

p.s. you look wonderful in that dress. I absolutely love it!

mwa
x

Hanh, Life-in-Travel said...

it's very hot here in Dallas too!


I love your hair bow, very sweet. and the dress is pretty summer air feeling.


hugs...hanh

Mina said...

that dress looks super cute on u... love the colour... and i know what u mean of the heat.... its so damn hot here too i'm boling inside my condo... and in romania it will be even hotter... i wanna die just thinking about it.

Anonymous said...

love the dress!pup,Ioana

Alice in vintageland said...

Thanks everybody!:)

Sandra said...

I can't really bear with the Bucharest heat as well, but I prefer staying indoors or just running off to some place! I can't really say I want the autumn back... I still want warm days and summer outfit, only not 40+ degrees outside! Luckily I'll be running off to Bistrita hehe. You're really brave for sporting those wonderful outfits out in this heat! I can barely stand it in shorts+tank tops or semi-sheer sundresses... You should really do more outfit posts :)

Alice in vintageland said...

I would love to just runn off to some place wonderful but I have my job that I intend to keep at least for the time being!:):):). Thanks and I'm going to try and do more outfit posts from now on!:)

tatiana said...

Inteleg perfect starea ta. Si eu am o perioada in care parca nu mai imi ramane timp nici macar pentru sotul meu. Tot ce pot sa i ofer sunt cateva ore seara, cand oricum suntem amandoi rupti de oboseala si drumuri. Sper sa se aseze lucrurile mai rapid! Te pup! Arati minunat in rochie!:)

Denisa L said...

love your dress!can't wait for autumn

Related Posts with Thumbnails