Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Saturday, May 09, 2009

Polkadots and vodkashots:)








No vodkashots, just kiddin’. Nu prea ma descurc cu alcoolul, nu-mi plac decat bauturile foarte dulci si in cantitati mici! Daca beau un singur pahar de vin deja incep sa ma ametesc si rad necontrolat. Nu stiu ce se intampla, dar saptamana aceasta am fost putin deprimata fara un motiv intemeiat, vremea e frumoasa si imi place mult sa fie luminos afara.
Inainte sa incep sa va spun cate ceva despre tinutele cu buline pe care le-am purtat acum mai bine de o luna, vreau sa-i multumesc Medinei de la Pret a Protester pentru articolele pe care le-a scris despre bentitele facute de mine si Sara ! Medina, multumim you’re great and so is your blog!
Revenind, imi plac bulinele si dungile si imprimeurile si curele traznite, asa ca nu va mirati ca port o curea alba cu un sarpe cu solzi din piele si cap din metal auriu. Tot prima tinuta are ca persoanj central o alta camasa alba cu guler supradimensionat cu dantela si inchidere cu doua randuri de naturi. Restul tinuteleor sunt variatii pe aceeasi tema – de remarcat numai cerceii camee cadou de la Andreea (face cadouri grozave)!
Daca aveti ceva timp liber weekendul acesta (eu nu am), va recomand un nou serial: se numeste Cupid si e foarte amuzant (subiectul: Cupidon e alungat din Olimp fara arc si sageti si aterizeaza in New Yorkul zilelor noastre –unde evident e considerat nebun si pus sub “control psihiatric”, trebuie sa gaseasca sufletele pereche pentru 100 de persoane pentru a se reintoarece din “exil”). Am deja in plan o noua lectura (daca reusesc sa termin cartea pe care o citesc acum), am in vedere doua carti, in functie de dispozitie o sa ma apuc fie de Henry si June - Anais Nin, fie de Correction a lui Johnatan Franzen! In momentul de fata ascult obsesiv SIA Electric Bird si Death by Chocolate !

9 comments:

Eda said...

Esti atat de dulcica in primul outfit!Imi place foarte tare!

Anonymous said...

super tinutele ca de obicei !mai ales cerceii imi plac,ma fac sa mi para rau ca nu am gauri in urechi:)dar si cureaua e mortala,cred ca sarpele e ruda cu vulturul meu:P
si mie mi plac bulinutele si dungile,si apropo de dungi sunt f happy caci topul pe care l am luat ieri de la Isa imi vine perfect!
te pup,duminica placuta!Ioana

Alice in vintageland said...

Eda - multumesc, multumesc!

Ioana - am uitat de cercei, sunt ancore mici, roz:), da, clar sunt rude, ce bine ca iti vine:), kisses!

Anonymous said...

p.s.am uitat sa ti spun,erai superba ieri,cind te am vazut in rochia aia am ramas...wow:)
pup,zi frumoasa.I.

Alice in vintageland said...

Blushing...multumesc mult:). Si eu am ramas cu gura cascata cat de bine iti venea sacoul de la noi:),l-ai combinat superb, simplu dar de mare efect, ce sa mai erai super pretty:). Kisses and have a wonderful sunday!!!!

Unknown said...

buna, nu ai fi interesata de un schimb de linkuri in blogroll?:)
http://sustextila.wordpress.com

multumesc.

Alice in vintageland said...

Te-am adaugat, Geo!

Denisa L said...

super tinuta!

si mie imi plac doar bauturile dulci dar nu imbat niciodata:))

Alice in vintageland said...

:)Nici eu nu m-am imbatat pana acum (asta pentru ca beau foarte putin), cel putin nu imi amintesc:)

Related Posts with Thumbnails