Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Tuesday, May 12, 2009

Bentite Candy Belle



Bentita cu funda dubla supradimensionata rosu si roz şi palariuta neagra -27 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita din catifea neagra cu funda dubla supradimensionata din tul rosu si roz, in centru este decorata cu o palariuta neagra cu aspect catifelat!


Bentita cu funda dubla supradimensionata albastru şi maro şi palariuta neagra -27 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita din catifea neagra cu funda dubla supradimensionata din tul albastru deschis şi maro, in centru este decorata cu o palariuta neagra cu aspect catifelat!

Bentita cu funda dubla supradimensionata şi palariuta rosie - 26RON / VANDUTA
Descriere: Bentita din catifea neagra cu funda dubla supradimensionata din tul albastru deschis, in centru este decorata cu o palarie rosie cu aspect catifelat!

Bentita cu funda rosie supradimensionata -25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita din catifea visinie cu funda rosie supradimensionata, in centru este fixata cu o panglica ingusta, visinie din saten!

Bentita cu funda galbena supradimensionata -25 RON
Descriere: Bentita din catifea neagra cu funda galbena supradimensionata, in centru este fixata cu o panglica ingusta, galbena din saten!

Bentita cu funda supradimensionata turcoaz pal– 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita din catifea cu funda supradimensionata din tul turcoaz (o nunata mai pala), in centru este fixata cu o panglica din saten turcoaz intens!

Bentita cu funda dubla mov si roz - 20 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita din catifea neagra cu funda dubla medie din tul mov si roz, in centru este legata cu o panglica ingusta mov din saten!

Bentita cu funda medie mov si palariuta neagra – 20 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita din catifea neagra cu funda medie spre mare din tul mov intens, in centru are aplicata o palariuta negra cu aspect catifelat!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

No comments:

Related Posts with Thumbnails