Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Monday, February 13, 2012

Gulere Peter Pan din piele


Here you have my most recent handmade designs - some adorable leather collars. I have many more coming soon.
These cute Peter Pan collars are made out of colorful leather and decorated with a special retro or vintage style brooch and can be worn over your favorite shirt, blouse, sweater or dress – it gives an instant whimsical and feminine feel to any outfit. The collar has a black ribbon tie back to allow for adjustable tightness. You can buy them from my Etsy Store!



Guler detasabil  "Alice&Sara" din piele portocalie - 45 RON
Descriere: Guler detasabil din piele portocalie, este o interpretare creativa a celebrului guler Peter Pan atat de popular in anii 60, dar are o  forma speciala de petale rotunjite si este decorat cu o brosa rotunda, neagra. Se prinde la spate cu o bentita ajustabila din saten. Il puteti purta peste bluze, rochii, camasi tricouri, pulovere si va da oricarei tinute un plus de cool, feminitate si culoare.


Guler Peter Pan detasabil "Alice&Sara" din piele rosie - 45 RON
Descriere: Guler  Peter Pan detasabil din piele rosie decorat in centru cu o brosa, retro aurie ; marime ajustabila datorita bentitelor lungi din saten de la spate. Se prinde la spate cu o bentita ajustabila din saten. Il puteti purta peste bluze, rochii, camasi tricouri, pulovere si va da oricarei tinute un plus de cool, feminitate si culoare.

Pentru comenzi ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

3 comments:

ellie said...

You come up with such interesting and unique designs!

Unknown said...

what a great idea !!
i'm in love !!!!

Ela Iliesi said...

Foarte foarte dragut! O sa-i spun unei prietene care cred ca are stilul acesta

Related Posts with Thumbnails