Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Tuesday, August 02, 2011

Colier Alice&Sara locket style cu doua fete (Marilyn Monroe)

A lovely long locket type necklace with a double apple shaped pendant that I made using vintage looking materials. The two pictures I used for the pendant are a classic black and white floral print and a portrait of the wonderful Marilyn Monroe. I’ve also added a delicate pink lace bow and a white pearl bead for an extra romantic touch (in case you’re interested, write me and I can add it in my Etsy Store).

Colier Alice&Sara locket style cu doua fete (Marilyn Monroe) - 40 RON/Vandut
Descriere: Colier lung cu pandantiv aramiu cu aspect antichizat cu doua fete: una clasica cu un print abstract alb si negru si cealalta cu un portret cu Marilyn Monroe, este decorat cu o funda din dantela roz si o perla/margea alba, locketul nu se deschide. Se poate reface la cerere!

More pictures HERE!
 

 Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com

2 comments:

Mina said...

ooooooo imi place! crezi ca pot sa port si eu brosa cu "bunica mea" pe un lant asa sau nu ar sta exact ca a ta? sar misca un pic pe lant nu ca ar trebuii sa bag lantul pe sub ac nu? maybe cand mai vin imi mai trebuie sa imi faci si un lant asa. sa vad cine mai vine prin rom pana la vara sa iti mai dau un shopping list!

Alice in vintageland said...

Pandantivul acesta este mai mic decat cel pentru brosa ta si are inchizatoare sus, dar o sa-ti fac eu un lant la vara pentru "bunica ta" Grace Kelly:)))))), pana atunci poti incerca sa-l porti la gat dar folosind o panglica trecuta prin sistemul din spate in loc de lant, you can send me your list anytime!:)

Related Posts with Thumbnails