Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Saturday, July 17, 2010

Bentite Alice&Sara cu flori colorate din voal

Bentita Alice&Sara cu floare galbena - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din saten cu floare galbena, diafana realizata din multe straturi de voal  si decorata cu margele negre in centru. Se poate reface la cerere!

Bentita Alice&Sara cu floare albastru turcoaz - 25 RON
Descriere: Bentita neagra din saten cu floare albastru turcoaz, diafana realizata din multe straturi de voal si decorata cu margele negre in centru.

Bentita Alice&Sara cu floare albastru inchis - 25 RON/ VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din saten cu floare albastru inchis, diafana realizata din multe straturi de voal si decorata cu margele albe in centru.Se poate reface la cerere!

Bentita Alice&Sara cu doua flori in nuante de mov - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din saten cu doua floari mici in nuante de mov (mov electric si lila), diafane realizata din multe straturi de voal si decorate cu margele negre in centru. 
Se poate reface la cerere!

Bentita Alice&Sara cu floare neagra - 25 RON
Descriere: Bentita neagra din saten cu floare neagra, diafana realizata din multe straturi de voal si decorata cu o piatra rotunda de onix in centru.

Bentita Alice&Sara cu floare visinie - 25 RON/ VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din saten cu floare rosu-visiniu, diafana realizata din multe straturi de voal si decorata cu margele negre in centru. Se poate reface la cerere!

Bentita Alice&Sara cu floare peach - 25 RON
Descriere: Bentita neagra din saten cu floare peach, diafana realizata din multe straturi de voal si decorata cu margele peach spre galben in centru.
 
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

2 comments:

Roxana said...

buna! imi place site-ul vostru si v-am adaugat la blogroll. nu stiu exact care este intelegera intre blogerii de vintage/handmade legat de blog roll pentru ca abia m-am lansat...asa ca...
mult succes!
:)
roxana
http://ruby-blue-shop.blogspot.com/

Camillage said...

Foarte frumoase lucrurile voastre! Felicitari! Daca sunteti ok cu un schimb de linkuri, lasati-mi un comentariu la http://camillage.blogspot.com/

Have a nice day si cat mai multa inspiratie:)

Related Posts with Thumbnails