Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Monday, May 17, 2010

Coronita Alice&Sara "Pink Roses"

Coronita Alice&Sara "Pink Roses" - 65 RON / VANDUTA
Descriere: Coronita din trandafiri roz si frunze in nuante de verde crud si maro cu aspect catifelat, crengute textile si sarma aramie subtire, este decorata cu margele de spuma albe. Este extrem de frumoasa si poate fi purtata toata primavara si vara cu rochii lungi si vaporoase ca un manifest pentru feminitate si romantism, arata fabulos pe un par lung si ondulat, dar si cu o tunsoare pixie (scurta) pentru contrast! Este unicat - in sensul ca ar fi imposibil sa fac una exact la fel, odata vanduta aceasta, pot sa incerc sa fac alta folosind aceleasi materiale (in cazul in care mai am) insa rezultatul poate fi putin diferit! Se poate reface la cerere!  
 
 
 
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

8 comments:

Mina said...

asta e coronita pe care o vreau. sper sa nu se vanda! ah nu sa se vanda ca stiu ca imi mai faci si mie una. dar imi place asa pe roz. incontinuu ma imaginez cu ea. too bad ca nu o pot purta pana in late summer. pierd toata primavara vara. offf!
xoxo
mina

Alice in vintageland said...

Don't worry, am oprit special trandafiri roz pentru tine - deci chiar daca se vine iti fac una asemnatoare si cu aceleasi materiale!:)

Jewelry Making Tools said...

Beautiful wreath! I love how simple it is, but still stunning.

Alice in vintageland said...

Thank you!:)

Mina said...

mersi mersi mult!

Esther said...

it's absolutely gorgeous....i love it...

Alice in vintageland said...

Thanks!:)

MaNAa said...

Great headband i love the pink flowers so nice!

Related Posts with Thumbnails