Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Wednesday, November 18, 2009

Urechile de dantela Alice&Sara in Bolero :)

Here you have some scanned photos from a Romanian glossy magazine (Boleo) where the editors used a pair of our handmade lace ears in black to style the outfit. I think they did a really good job! Hope you enjoy it!





Am asteptat cu mare nerabdare numarul pentru decembrie al revistei Bolero ca sa scanam si sa publicam pe blog paginile din pictorialul stilizat de Andra Moga in care au fost folosite si o pereche de urechi de dantela realizate de mine si Sara. Imi cer scuze pentru calitatea pozelor - scanerul nu era in cea mai buna dispozitie azi. Cred ca Andra Moga si Alin Ibraim au facut o treaba excelenta cu partea de stilizare, iar domnisoara Raluca Cojocaru (modelul) este extrem de frumoasa si pune in valoare acest accesoriu special. Sper sa va placa si voua.

7 comments:

A-30-something said...

Felicitari!!!!

Camelia said...

Bravo, urechile sunt splendide, pictorialul asemenea.
Te pup, C

Oana said...

Felicitari pentru reusita! Meritati din plin asta, dar era mai bine daca dadeati numele blogului ca sa stie lumea de unde sa ia urecile :-)

Pup

Oana

Alice in vintageland said...

Multumim mult!

Oana - desigur ca am dat adresa - si nu doar odata, dar nu a fost trecuta - de fapt este trecuta la finalul revistei (nu ca ar avea vreun efect)!:(:)

Anonymous said...

congrats:) super tare! o sa mi iau si revista sa studiez mai indeaproape problema :) pupici,Ioana

Mina said...

this is an amazing accomplishmnet. congrats girls! u totally deserve it!
xoxo
mina

Mad Hatter said...

congrats girls :) it looks simply awesome

Related Posts with Thumbnails