Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Friday, October 23, 2009

The last day of summer!

This is maybe the last summer outfit post that you’ll see here for a long time – the weather got cold and awful here and I’m really longing for the beautiful days of fall. As you can see I really like skirts and cam never have enough of them, there’s something so effortless and versatile about them while also feminine and just lovely.
As my internet conection finally got “restaured”, now I can finally show you all the accesorries we made; my sister played with leather while listening Harry Potter (audio books) and I got crazy inspired by Tim Burton and his esquisite movies, so we went in two directions: “Dark Magic” and “Wonderland”! Hope you like it!
 
Acesta este penultimul outfit din folderul cu tinutele din vara, este total nepotrivit pentru vremea de afara si ma apuca melancolia numai amintindu-mi de vremea frumoasa de la sfarsitul verii. Adevarul este ca urasc temperaturile extreme: arsita si frigul, as vrea sa traiesc intr-o perpetua primavara sau toamna. Ma deprima numai gandul la iarna cenusie si noroiasa din Bucuresti condimentata cu geruri teribile – noroc ca multumita pasiunii mele pentru haine am paltoane si trenchri groase, manusi, fulare, esarfe si incaltari calduroase si colorate care sa ma ajute sa infrunt si vremea si uneori si oamenii “de afara”. Din ce in ce mai mult observ ca tratez hainele ca pe un fel de “armura”, un painkiller sau antidepresiv pentru a trece cu bine peste zilele grele si nu numai – sper ca acestea sa fie cat mai putine si pentru voi si pentru mine!

Pana acum am avut o saptamana grea cu mult de lucru la serviciu si o groaza de probleme administrative acasa. N-am avut internet in ultimele 4 zile si m-am enervat ingrozitor incercand sa rezolv problema, uneori nu-mi vine sa cred care este calitatea serviciilor in Romania si cat de incompetenti, neseriosi si pur si simplu badarani sunt cei care le ofera. Cred ca in mare parte este si vina noastra a celor care beneficiaza de ele pentru ca de cele mai multe ori le acceptam asa cum sunt pentru a evita situatiile tensionate, confruntarile, zecile de telefoane sau pur si simplu din inertie sau comoditate. Eu una am decis sa actionez.

Iata de ce n-am reusit nici pana acum sa listez intreaga colectie de accesorii, Dulapul Bunicii a fost abandonat pentru cateva zile, dar planuiesc sa ma revansez (daca o sa am net bineinteles).

Legat de numele si inspiratia pentru noua colectie de accesorii (am tot fost intrebata) – nu va spun decat atat – Sara asculta Harry Potter in timp ce lucreaza la ele si amandoua iubim filmele lui Tim Burton!

7 comments:

Anonymous said...

uuuuf si mie mi-e dor de vara...ce poze frumoase,esti beautiful as always,cit despre problemele cu furnizorii de diverse servicii,ai dreptate,nu te lasa,si eu ma chinui cu marea companie de telefonie...nu i dau numele...dar nu ma asteptam la atata birocratie si lipsa de deschidere fata de clientul care plateste facturile...
te pup, we placut,Ioana

Mina said...

i loved that blue skirt ever since i saw u for the first time at carturesti. all of the outfits in this pots are amazing and they so reflect your style.
i can not believe though that summer in romania is almost till end of oct. for us the long rainy windy days of fall have started a month ago.
lucky lucky.
xoxo
mina

Alice in vintageland said...

Ioana - multumesc:), da, sincer sunt satula pana peste cap sa simt ca mi se face o favoare cand eu de fapt platesc cu promtitudine, am gasit deja alt provider si sper sa nu fiu dezamagita:)

Faboulista - :), the bad weather also started here a long time ago, this pictures were taken this summer; I wish it eas stll nice outside! Kisses!:)

Gia said...

I miss summer already, but it's ok cause I am surrounded by warm feelings and love:)
Thank you dear, you're always so kind with me, hope to meet you one day:)
Have a great weekend and may you have inspiration for new cute accessories!

Love,
Gia!

Alice in vintageland said...

Gia - Thanks:), I'm sure we'll met, just tell me when you're in Bucharest and we'll go out for a coffe or anything else you want!:)

VertAnge said...

Pozele astea frumoase sunt menite sa starneasca nostalgii :)
M-ai facut curioasa cu noua colectie...Tim Burton e o sursa grozava de inspiratie.

Alice in vintageland said...

VertAnge - da:):), o parte din noua colectie este deja listata in articolele de mai jos:)

Related Posts with Thumbnails