Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Monday, February 01, 2010

Accesorii handmade inca disponibile!

Bentita Alice&Sara sailor cu floare mare albastra - 35 RON
Descriere: Bentita neagra din saten cu floare mare din straturi de dantela/voal albastru inchis si cu o brosa rotunda, aurie, cu ancora aplicata in centru.
Bentita Alice&Sara cu floare mare negru si alb - 35 RON
Descriere: Bentita neagra din saten cu floare mare din straturi de dantela/voal negru si alb si cu o brosa rotunda,neagra aplicata in centru.

Bentita cu floare mare galben pal si rosu- 35 RON
Descriere: Bentita neagra din catifea cu floare mare din straturi de dantela/voal galben deschis cu centru din voal rosu si cu o brosa rotunda, galbena aplicata in centru



Bentita cu floare medie de culoarea lavandei - 25 RON // VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din catifea cu floare medie din straturi de dantela/voal mov deschis/lavanda si cu o brosa rotunda, neagra aplicata in centru. Se poate reface la cerere!

Bentita cu floare medie gri si rosu - 25 RON/ VANDUTA
Descriere: Bentita rosie din catifea cu floare medie din straturi de dantela/voal rosu si gri deschis si cu o brosa rotunda, rosie aplicata in centru. Se poate reface la cerere!

Hippie Headband "Fistic" - 25 RON
Descriere: Bentita din elastic dantelat galben pal cu flori verzi "fistic" din straturi de dantela/voal cu nasturi galbeni, rotunzi aplicati in centru!


Bentita hippie cu floare medie rosie – 25 RON 
Descriere: Bentita din elastic dantelat alb cu floare medie din voal rosu şi brosa alba, mare, rotunda aplicata in centru.

Bentita hippie cu floare retro – 35 RON
Descriere: Bentita din elastic dantelat negru cu floare foarte mare confectionata din material cu imprimeu absolut minunat (nunate de albastru, gri şi alb) floral stilizat şi piele sintetica, in centru are un nasturel mititel:) albastru!




Bratara elastica cu fundita si floare - 20 RON
Descriere: Bratara din elastic dantelat lat albastru deschis cu funda mica din tul si floricica albastra din voal in diferite nuante de albastru!


Cercei fluturi din lemn – 8 RON 
Descriere: Cercei din lemn pictat (fluturi porocali cu alb si galben, au si antene mici din sarma neagra), usori şi foarte haiosi!

Bentita cu trei fundite roz - 12 RON 
Descriere: Bentita neagra din catifea cu trei fundite micute din material in patratele roz si alb!

Bentita cu floare mmare rosu, crem si roz si brosa acadea – 35 RON // VANDUTA
Descriere: Bentita din catifea neagra cu floare mare cu zeci de petale din tul crem rosu si roz si cu o brosa acadea rosu si alb aplicata in centru. Se poate reface la cerere!


Bentita cu funda dubla supradimensionata rosu si roz şi palariuta rosie -28 RON/ VANDUTA
Descriere: Bentita din catifea rosie cu funda dubla, supradimensionata din tul rosu si roz, in centru este decorata cu o palariuta rosie cu aspect catifelat! Se poate reface la cerere!



Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

2 comments:

tatiana said...

Mi-era dor sa ma uit pe blogul tau, dar am fost plecata cu jobul si nu am avut nicio clipa. Acum am revenit. Superbe colierele:)Pup

Alice in vintageland said...

Hello Tatiana! M-am gandit eu ca ai fost foarte ocupata - am tot intrat la tine si n-am gasit articole noi! Welcome back and thanks!Kisses:)

Related Posts with Thumbnails