Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Monday, June 01, 2009

Well if you are what you eat in my case I'll be sweet :)













Prima editie TARG VERDE a fost foarte frumoasa in ciuda vremii urate. De data aceasta am avut timp sa vorbesc cu mai toata lumea prezenta şi a fost foarte placut, e interesant sa cunosti fata in fata persoanele din spatele magazinelor – toate sunt domnisoare sau doamne foarte dragute, amuzante şi stilate. Intr-un cuvant a fost o zi plina de conversatii, haine şi accesorii frumoase, am ras mult şi am povestit pe saturate.

Cafe Verde e un loc foarte fumos, pacat ca nu ne-am putut bucura deplin de gradina din cauza ploii – cu siguranta insa o sa revin şi la editia numarul doi de la sfarsitul lunii iunie. Ziua a fost cu atat mai placuta cu cat am petrecut-o cu Andreea/Mia care a venit sa ma ajute avand in vedere ca Sara nu a fost prezenta. Multumesc Ioanei şi Amaliei ca au reusit sa ajunga (you girls are fabulous!!!!!)

Va las cu fotografii şi cu tinuta mea din ziua respectiva – tema zilei a fost verde (de aici accentele de culoare). Nu am reusit sa fac prea multe poze pentru ca evident am luat bateriile descarcate si nu pe cele pe care le incarcasem cu atata prevedere cu o zi inainte :), sa speram insa ca vor scrie si celelalte fete prezente la eveniment si vor ilustra articolele cu alte poze!:)

13 comments:

Anonymous said...

yup...a fost super,am vazut si pe primatv o mica prezentare!il astept cu drag pe urmatorul,pana atunci ...simbata asta pe 6 e un tirg la greentea :) o ceainarie la fel de frumoasa,cu o gradina plina de trandafiri!poate treci pe acolo!
te pup,Ioana

Alice in vintageland said...

Eram si eu pe acolo, la prima ma refer???, sure hope not, nu sunt telegenica:), poate ajung si eu la greentea, dar nu promit nimic pentru ca mereu intervine ceva:)

Anonymous said...

nu te am vazut:)au filmat o gramada pe acolo dar au dat f putin pe post...:)
abia astept sa se termine ziua asta de luni!
pup,tinem legatura,I.

Alice in vintageland said...

I hear you - zilele de luni sunt bad days, in schimb iubesc zilele de vineri:)

Mina said...

oh my god i am so jelous i got to miss this fair. are there gonna be any late august?

Alice in vintageland said...

Don't worry :) - they actually plan to organize one each month (at the end of the month) so there will be one at the end of august, you can come then:)

Hannah said...

Woooow! I seriously wish I could browse through those racks, looks like there's some amazing stuff!

Alice in vintageland said...

You got that right!:)The fair was great!:)

Anonymous said...

VAAA rogg din suflet daca se poate..as vrea sa stiu si eu cand o sa fie urmatorul eveniment de genul "targ":D imi pare nespus de rau ca lam ratat pe cel de pe 30 mai :(( va pup

Alice in vintageland said...

Urmatoarea editie a TARG-ului VERDE va fi la sfarsitul lunii iunie (pe 27), oricum o sa anunt din vreme. Alt eveniment de acest gen o sa fie chiar weekendul viitor pe 6 iunie la Green Tea, eu nu o sa vin, dar o sa fie peste 50 de expozanti asa ca ai de unde alege:) deci nu fi trista:)

Chilibiju said...

Dap, foarte frumos a fost. Data viitoare poate si dansam:)

Anonymous said...

multumesc mult alice :* cu siguranta nu o sa lipsesc p 27 iunie :D

Alice in vintageland said...

cu placere:)Te astept cu mare drag:).

Related Posts with Thumbnails