Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Tuesday, June 30, 2009

Summery vibe!




In ultimele zile n-am avut energia necesara sa ma imbrac in outfituri elaborate asa ca m-am intors la rochii – cred ca pentru vara sunt solutia cea mai simpla şi mai frumoasa. In plus la serviciu vreau sa ma simt cat mai comod si mai lejer cu putinta. De aici inainte o sa vedeti foarte des aceasta pereche de ochelari pentru ca in momentul de fata sunt obsedata de ei. Rochia colorata in patratele e cadou de la mama şi a fost dargoste la prima vedere, in plus e subtire, din bumbac şi foarte usoara, perfecta pentru vremea de afara. Balerinii verzi i-am cumparat acum doi ani din Seattle şi geanta o am din primii ani de facultate, dar nu imi mai amintesc de unde am luat-o.
Tot zilele acestea am revazut Stardust şi mi-am dat seama inca o data cat de mult imi plac filmele – poveste sau filmele magice, personajul meu preferat din Stardust este de departe Captain Shakespeare jucat de Robert De Niro. Am şi o slabiciune greu de explicat pentru Claire Danes – cred ca are legatura cu Angela Chase şi My So Called Life.
Dintre evenimentele de saptamana trecuta, cel mai trist a fost moartea lui Michael Jackson – sincer nu-mi vine sa cred, oamenii cu un astfel de talent ar trebui sa fie nemuritori. Cred ca v-ati dat seama ca sunt şi voi fi mereu o mare fana a muzicii lui. Şi din punct de vedere vestimentar MJ a fost mereu o sursa de inspiratie pentru mine (şi lumea intreaga), de altfel - epoletii colorati pe care i-am facut au pornit ca idee de la costumele lui de scena. M-am gandit intotdeauna ca-i foarte usor sa te obisnuiesti cu mai bine, dar ca este sfasietor sa trebuiasca sa te multumesti cu mai putin – pentru o persoana care a cunoscut o faima atat de rasunatoare trebuie sa fi fost destul de greu sa fie cumva redus la o figura ciudata, ridicola şi plina de excentricitati; cu toate astea cred ca toata lumea isi va aminti de el ca de un artist desavarsit şi nu de povestile sordide care au marcat ultimele doua decade ale vietii sale. Eu una o sa ascult mereu muzica lui: I’m bad e una dintre melodiile mele preferate!
Intr-o nota ceva mai vesela, tocmai ce şi-a mai revenit cat de cat şi conexiunea mea la internet, dupa cateva zile in care n-a mers mai deloc (de aici lipsa articolelor ), dar o sa recuperez zilele acestea.

This is what I wore yesterday: this colorful dress is a present from my mother; also I’m in love with my blue sunglasses. I’ve just recently REwatched Stardust and I have to say my favorite character is by far Captain Shakespeare played by Robert De Niro.
I’m so sad about Michael Jackson’s sudden death, I was a big fan of his music and I really think he was on of the biggest entertainers of all times. “I’m bad” is on of my favorites songs ever.
In the last few days I had problems with my internet conexion and so the lack of new articles, but I’m going to post frequently from now on.

10 comments:

Hanh, Life-in-Travel said...

I love your rainbow color dress. It makes me happy. it's perfect for summer!!


Hanh,

Anonymous said...

superba tinuta asta,din cap pana in picioare ;)
pup,Ioana

Alice in vintageland said...

Hanh - My mother really hit the jackpot with this one as I really love it:), Thanks for stoping by:)

Ioana - you're so sweet, multumesc!

Anonymous said...

What a pretty dress :)... look really nice on you.

Anonymous said...

What a pretty dress :)... look really nice on you.

tatiana said...

Rochia si tinuta ta nu stiu de ce imi readuc in prim plan un personaj al filmelor vechi..Esti asa frumoasa!

Alice in vintageland said...

Nadine - thank you, I really love this dress:)


Tatiana - am rosit de placere, egoul meu e in flacari,multumesc mult de tot, cam asta e lookul meu in momentul de fata, It's what I'm going for: vintage sweet, foarte feminin cu mici accente moderne:)

Denisa L said...

e super draguta rochia si imi plac si ochelarii tai:x
mie nu imi sta bine cu ochelari tip wayfarer:( bummer...

ahh am vazut o vesta de-a voastra in Shopping Report:D

carola said...

Imi place tot, din cap pana-n picioare! Incepand cu buclele tale blonde, pana la varful balerinilor verzi! iar rochia, mmmm, minunata pt zilele astea de vara!

Alice in vintageland said...

Nookie - such a bummer:), mie nu prea-mi sta bine cu aviatori; Da stiu de vesta, i-am dat Andreei de la Shopping Report mai multe haine pentru poze, dar in final a aparut decat vesta :):):)

Carola -multumesc, si eu ma topesc dupa ea - la rochie ma refer:)

Related Posts with Thumbnails