Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Sunday, June 21, 2009

Ciresarii Vintage Show Review:)















Data fiind tema targului o sa scriu o compunere: La Ciresarii Vintage Show a fost foarte bine si frumos, ceea ce va doresc si voua:). Eu am fost la inaltime, adica am fost la etaj, pe terasa mica cu fetele de la Eclectic Factor si cu Biba Bijoux, imprejurare care a dat nastere la multa distractie si voie buna. Vremea a fost foarte calduroasa si la un moment dat am inceput sa ma simt ca un ou rascopt de atata stat la soare. Daca nu ati venit, ati pierdut o selectie de haine absolut superbe si unicat la preturi mai mult decat accesibile, multe bijuterii si accesorii lucrate manual cu multa imaginatie si in general o atmosfera foarte relaxata, vesela, de vacanta! Noi am pregatit ca de obicei o "serie proaspata" de bentite, unele in premiera absoluta, in culori noi: verde menta, lavanda, ciocolatiu, albastru electric, dar si epoleti, coliere, cercei si bratari - o sa listez ce mi-a mai ramas in zilele ce urmeaza! De data aceasta am reusit sa nu uit bateriile incarcate si am facut mai multe poze, chiar si cateva cu mine:). Cu ocazia targului m-am gatit in modul urmator: fusta albastra plisata cu buline albe (de la mama), body negru de dantela (Barbara, Paris), Sacou negru cu dublura roz perlat (Ana Alcazar), epoleti, curea si bratara facute de mine si Sara. Inspirata de Eric (din True Blood) m-am si vopsit pentru ca radacinile mele luasera o directie mult prea Rachel Zoe. Mia a venit ca de obicei sa ma sustina moral/a se citi pentru a vorbi cateva ore, Ioana nu a lipsit (super yeeeey!!!). Restul au fost declarati disparuti in misiune, dar poate ajung data viitoare. Datorita asezarii nu prea am apucat sa vorbesc cu restul fetelor prezente, insa tot am salivat un pic la toate minunatiile pe care le-au adus si le-am facut cateva poze ca altfel nu se putea!

Nu-i asa ca va pare rau ca nu ati venit?
So here you have some pictures I took yesterday at Ciresarii Vinatge Show where I went with my handmade headbands, epaultes, earrings and even two necklaces and some of the vinatge and retro clothes I sell! It was so much fun; I really had a great time with all the lovely ladies and gents and the wonderfull clothes surronding me! I dressed for the occasion as you can see and even wore a belt, a bracelet and a pink pair of epaultes of my own making! :)

10 comments:

Costin M said...

Eric ar fi mandru de tine. Radacinile lui Rachel Zoe sunt un mister pentru toata lumea, mai ales avand in vedere ca ea si hairsylist-ul ei sunt practic siamezi. (mda, m-am uitat la reality-show-ul ei - good tv)

Alice in vintageland said...

Si eu m-am uitat evident:), chiar mi-a placut, pacat ca proiectul nu a fost continuat! My goal in life is Eric...to be proud of me:):):)

Unknown said...

Esti o draguta, multumesc pentru fotografii!

Alice in vintageland said...

Cu placere! Mi-a placut mult outfit-ul tau, pantofii si fusta sunt geniale:)

Anonymous said...

sexy outfit, sexy granny:)

Mina said...

i'm dying over your epaultes.... i want a pair so much. u look so good with the black blazer and the pink epaulte. i defintly have to add that on my shopping list with u.
xoxo
mina

Alice in vintageland said...

Sure Mina!:) I'm going to take photos with the other pairs I made (different colors)!:)Thanks, I also love the contrast:)

adela sirghie said...

eu acum te-am descoperit,am fost initial atrasa de numele tau de poveste. imi place mult ca propui o lume relaxata, de vacanta, plina de jocuri si culori, o sa te urmaresc de acum inainte.

Alice in vintageland said...

Multumesc, o sa ma uit si eu pe blogul tau, imi plac mult parfumurile:)

Anna Pope said...

Arati super, si da chiar imi pare rau ca nu am venit!

Related Posts with Thumbnails