Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Saturday, June 06, 2009

Balmain Girl











Uneori nu mai pot efectiv sa jinduiesc (cat de barbar suna:)) dupa anumite haine sau accesorii si trebuie sa ma apuc sa mi le fac singura (in interpretare proprie) si de 100 de ori mai ieftine (macar sa incerc) sau se hotaraste sora mea sa-mi curme suferinta. Si cum pupilele mele se trasformau instantaneu in inimioare rosii ca in desenele manga ori de cate ori ochii imi aluneacau pe o fotografiile cu jachetele Balmain, iata ca Sara mi-a facut o surpriza mare de tot si mi-a confectionat doua perechi de epoleti absolut superbi: unii negrii pe care i-a pus pe un tricou si unii roz intens, detasabili pe care ii pot pune practic la orice. Sunt innebunita dupa ei si mi se pare ca vin grozav cu un sacou bine croit ca cel negru din imaginile de mai sus! Fusta din voal cu imprimeu colorat este preferata mea in mometul de fata, daca as putea m-as imbraca cu ea zilnic! Sandalele din lemn si piele sunt in garderoba mea din liceu si in mod surprinzator sunt Kenvelo: imi plac mult de tot, dar sunt destul de incomode datorita lipsei de flexibilitate a talpii (sunt din lemn asa ca…). Cercelul lung din pene in culori electrice si piele mi l-a facut aceeasi sora din dotare acum doua zile si este divin, ma simt foarte amerindiana cand il port; lantul cu ciucure roz e facut tot de ea iar geanta este vintage Yves Saint Laurent. Pasiunea mea pentru modificari/upgradari s-a revarsat si asupra inelului de cocktail pe care il vedeti in poze: intial avea piatra galbena, dar am vopsit-o in negru si mi se pare ca arata mult mai bine asa.
Spre deosebire de oameni hainele te dezamagesc rar, nu mai vorbesc de faptul ca acestea din urma pot fi schimbate in bine cu doar putina imaginatie si rabdare. Sunt mereu uimita de cat de tare ma pot insela cand vine vorba de anumiti oameni, cred anumite lucuri si in final descopar ca au fost simple inchipuiri, de cele mai multe ori prima impresie, prima senzatie, energia pozitiva sau negativa pe care o simti din partea cuiva este si cea care se dovedeste adevarata in final. As vrea sa fiu inconjurata numai de oameni curajosi care sunt in stare sa spuna ce e de spus si sa taca atunci cand este de tacut. Nu vreau sa accept pe nimeni asa cum este daca asta inseamna badaranie, prostie, si autosuficienta. As vrea si sa locuiesc intr-un oras in care sa ma pot imbraca cum vreau (asta chiar fac) fara sa starnesc o avalansa de comentarii, exclamatii si rotiri de ochi. Mi-e dor de Seattle, de vremea de acolo, de oameni, de ocean!


Daca va intereseaza un tricou cu epoleti sau o pereche de epoleti pe care sa o atasati voi la jachete, tricouri, sacouri sa-mi dati de veste si o sa incepem sa facem cateva pentru vanzare (in diverse culori).

Sometimes I can handle just being smitten by designer clothes and I have to do something and by that I mean that I have to make something inspired by them but with my own twist and 100 times cheaper. As I was really love struck by the Balmain jackets, my sister made me this stunning epaulets: she used the black pair to adorn a simple H&M dusty pink t-shirt and left the intense pink pair for me to use as I wished. I think the black jacket looks really good with the pink epaulets; I also tried them on a black t-shirt and can’t get enough of them. In case you wonder the electric feathers long earring is also made by my sister, as well as the tassel necklace. My sandals are quite unconfortable cause they are made of wooden, but I wear them sometimes just because I love them so much.
I miss spending my summers in Seattle, the people there and the ocean, Bucharest is nice but is so hot here during the summer and sometimes I’m just over the people living here.

22 comments:

Anonymous said...

you never cease to amaze me ;) cit de bine iti vin tinutele astea!wow! si felicitari Sarei!
te pupa Ioana
p.s.eu azi pe caldura aia mare de la prinz am fost la tirgul de la greentea de unde am cules o salopeta albastra de matase si o rochita maxi cu partea de sus pana sub sini din bumbac si de acolo pana jos la glezne,de matase:P

Alice in vintageland said...

Multumesc! Imi pare rau ca n-am resuit sa ajung la Green Tea - ce bine suna salopeta de matase:)

Anonymous said...

sigur ne vedem la targul verde,mi a zis oana ca va fi pe 27 iunie.
pupici,Ioana

Alice in vintageland said...

Acolo vin sigur!:)

Anna Pope said...

Oh my god, I LOVE this so so much!

Anonymous said...

Esti minunata, nu incetezi sa ma uimesti si nu doar pe mine!
Nu trebuie sa fii dezamagita din cauza oamenilor. De fapt stii ce se spune? Intai te amagesti, apoi te DEZamagesti. Cred ca esti destul de inteleapta pentru a pricepe, nu?

Multe imbratisari si eu stiu ca tu nu vei dezamagi vreodata ;)

Salutari si Sarei, sunteti doua zane bune!


Aceeasi Florentina....

Alice in vintageland said...

Anna - Cred ca o sa-mi pun epoleti si la pijamale de aici inainte:)

Florentina - scrii cele mai dragute comentarii ever, mereu ma inveselesti :). Da, ai dreptate cu DEZamagitul, deja sunt pe drum:). Te saluta si Sara:)

Mina said...

alice i didnt know u used to vacatation in seattle. its really close to vancouver. if u are ever there again let me know. maybe u can take a trip north to canada and visit vancouver too.
btw i also want a pair of epaulets this summer when i come. havent decide on the colour yet but will let u know closer to that time.
and dont be disspointed by people in romania. everywhere u go you will meet people who are mean not just there. but i do have to agree that in romania people tend to be stuck up quite a lot more than in other places.

Alice in vintageland said...

Hey Mina! I spent two summers there (2006, 2007), in fact one of them was in Alaska, it wasn't really a vacation, I went there with a student program (it's called Work&Travel) and I had a job! I know Canada is very near, such a shame I didn't knew you then. Yes in Romania people can be really mean and are way to preoccupied with others but I'm over that now, just that sometimes it's really annoying:)

Unknown said...

WOW!!! Super...Imi plac mult oamenii cu asa idei.Bravo.

Oamenilor le cam lipseste "tupeul" vestimentar, dar au un alt=fel de "tupeu", cu gramada. Pacat...in-loc sa-si inveseleasca viata, stau sa se uite la cel de langa ei si se "hlizesc"(alt cuvant nu am gasit :))

Alice in vintageland said...

Multumesc! Ca bine zici - foarte mult tupeu - in sensul de badaranie si lipsa de educatie pe aici, deja nu ma mai deranjeaza pe strada (nu ies din casa fara ipod si casti:)):)

onishka said...

Vreau si eu epoleti roz!!!:)
Kiss kiss

Alice in vintageland said...

O sa facem in curand si pentru vanzare; ii aduc pe 27 iunie la targ verde, presupun ca ne vedem acolo!:)

Mihaela Pojogu said...

wow such a great job, congratulations for sara, iti sta minunat!:)

Anonymous said...

I love what you did with the black jacket :). It looks great!

Alice in vintageland said...

Thanks girls!:). Apreciez mult comentariile voastre:)

Eda said...

Arata incredibil de bine! Nu stiu de unde va vin ideile tie si surorii tale, dar ma bucur ca le impartasiti si cu mine. Despre comentarii, exclamatii si rotiri de ochi...sunt sigura ca ii poti ignora cu stil!

Alice in vintageland said...

Eda - idei avem multe, mai greu e sa gasim timp si solutii "tehnice" sa le punem in practica:):)

Denisa L said...

you look gorgeous!
Sara a facut o treaba extraordinara.
eu nu mai bag lumea in seama,ce rost are?ma imbrac cum vreau si cum simt,
nu cum vor ceilalti...

"People will stare. Make it worth their while."

Corina Vladescu said...

Bravo Alice! Ce frumosi sunt epoletii...

Anonymous said...

Vreau si eu, cand ii scoateti la vanzare?
Mariana

Alice in vintageland said...

Nookie - "People will stare. Make it worth their while." - that's a good one!

Corina - multumim mult de tot!

All style magazin - pe la sfarsitul saptamanii o sa incercam sa avem cateva "perechi" pe diverse culori:)

Related Posts with Thumbnails