Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Monday, March 30, 2009

Hippie headbands and more:)

Putem realiza modele asemanatoare la cerere in masura in care mai avem materialele si culorile pe care le doriti, numai sa ne scrieti la dulapulbunicii@yahoo.com!

Bentita cu floare medie albastru deschis - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din plastic cu floare de marime medie din straturi de dantela/voal albastru deschis pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa maro-caramiziu cu trandafir, rotunda aplicata in centru.

Bentita cu floare medie rosu intens - 25 RON / VANDUTA VIVIANA
Descriere: Bentita subtire, neagra din catifea cu floare de marime medie din straturi de dantela/voal rosu intens pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa neagra, rotunda aplicata in centru.

Bentita cu floare mare neagra - 35 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din catifea cu floare de mare din straturi de dantela/voal negru pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa alba cu trandafir, rotunda aplicata in centru.


Bentita "navala" mare - 35 RON /VANDUTA CORINA
Descriere: Bentita neagra din saten cu floare mare din straturi de dantela/voal albastru inchis pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa aurie, mare, de inspiratie navala cu ancora, aplicata in centru.

Bentita "navala" medie - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din saten cu floare medie din straturi de dantela/voal albastru inchis pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa argintie, de inspiratie navala cu ancora, aplicata in centru.


Bentita galbena medie - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita neagra cu floare medie din straturi de dantela/voal galben intens pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa mov inchis, rotunda, aplicata in centru.
Putem realiza modele asemanatoare la cerere in masura in care mai avem materialele respective!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

2 comments:

Denisa L said...

se pare ca a gasit viviana noile modele:x

Alice in vintageland said...

Da, mi-a scris mail si i-am dat link:), ne vedem maine:), deci prin tine ne-a gasit?, multumesc inca o data pentru reclama!

Related Posts with Thumbnails