Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Wednesday, December 17, 2008

Rochia de dantela





</ align="justify">Azi m-am trezit cu chef sa port ceva “special” chiar si numai pentru a iesi cu o buna prietena la o cafea, colindat prin oras si conversatie. Am rascolit putin prin dulap si am gasit o fusta superba pe care a facut-o sora mea pornind de la o rochie ingrozitoare gasita intr-un second hand din Slovacia si pe care am purtat-o o singura data pana acum. Cand spun rochie ingrozitoare ma refer la model, pentru ca dantela intr-o nunata suava de verde mi-a placut din prima clipa, asa ca am inhatat-o cu gandul ca o sa faca Sara ceva din ea.
Pentru ca nu aveam chef sa ma impiedic in metrou (lucru care se intampla adesea si fara ajutorul unei fuste foarte lungi), Sara mi-a propus sa o port ca rochie si sa adaug o curea lata in talie. Cum vremea s-a racit mi-am pus si o bluza simpla neagra si dresuri in aceasi nonculoare. Mi-am agatat in urechi si cerceii mei preferati (in acest moment) din pene de paun, cateva inele (doua de piatra colorata si doua dintr-un metal oarecare, dar care arata mai "glamuros") si pe deasupra o geaca de blugi scurta.
Culoarea dantelei este redata cel mai fidel in fotografia cu mainile, in celelalte arata putin diferit din cauza blitului.
La final mi-am inghesuit telefonul si alte asemenea nimicuri intr-o geanta cu bretea lunga si am pornit sa infrunt o noua zi in orasul asta pe care il iubesc de cele mai multe ori, dar care acum incepe sa fie cam gri pentru gustul meu.
Tinuta fusta purtata ca rochie - handmade
bluza neagra - nu imi amintesc, probabil miniprix
dresuri negre - target, seattle, sua
geanta - second hand
cercei - cadou
inele din piatra colorata - istanbul, grand bazar, turcia
inele metal - magazin accesorii metrou
curea - un magazin din craiova, nu-mi amintesc numele
balerini negri - american eagle, seattle, sua
geaca de blugi - NY jeans, seattle, usa

No comments:

Related Posts with Thumbnails