Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Thursday, April 22, 2010

Hot Much?

Colectia de brose retro cu printuri realizate de SARA continua cu seria de inspiratie navy si pin up! Mie mi se par unele dintre cele mai reusite pe care le-am facut pana acum. Sper sa va placa si voua!

Brosa "Hot Much?" (floral) - 30 RON
Descriere: Brosa mare, rotunda cu print floral, ancora neagra si o pin up girl, este decorata cu o fundita roz din saten, are si agatatoare pentru lant, dimensiuni: 5.5 cm diametru!
Brosa "Hot Much?" (horizontal blue stripes) - 30 RON
Descriere: Brosa mare, rotunda cu  print marinaresc in dungi orizontale alb cu albastru, ancora neagra si o pin up girl, este decorata cu o fundita visinie din saten, are si agatatoare pentru lant, dimensiuni: 5.5 cm diametru!


Brosa "Hot Much?" (vertical red stripes) - 30 RON
Descriere: Brosa mare, rotunda cu print marinaresc in dungi verticale alb cu rosu, ancora neagra si o pin up girl, este decorata cu o fundita visinie din saten, are si agatatoare pentru lant, dimensiuni: 5.5 cm diametru!  

Brosa "Hot Much?" (vertical blue stripes) - 30 RON
Descriere: Brosa mare, rotunda cu print marinaresc in dungi verticale alb cu albastru, ancora neagra si o pin up girl, este decorata cu o fundita albastra din saten, are si agatatoare pentru lant, dimensiuni: 5.5 cm diametru!  
 
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

2 comments:

cosmofever said...

foarte reuşite broşele noi indeed! i'm loving them!

Alice in vintageland said...

thanks:)

Related Posts with Thumbnails