Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Tuesday, June 04, 2013

Bentite Alice&Sara cu flori colorate pin up style


A stunning and timeless head piece that features a colorful veil flower on a simple, black headband. I consider this style of flower to be one of my signature style pieces. Every single of these flowers is designed and hand sawn by me and I take pride in the impeccable finishing details. You’ll never regret purchasing one, they are such a GO TO head piece as they can be easily adapted for day or night, for simple, casual outfits or for dressier occasions.

They were inspired by sailors, the sea and the pin ups which I love a lot. The brooch in the center is different for each color but will always perfectly compliment the flower. They come in a variety of colors and color combination, you just have to look at the pictures and tell me which one speaks to you. If you are interested email me and I can add it in my Etsy Store!

Va puteti alege orice alta culoare/combinatie de culori, dimensiune si model din arhiva noastra. In cazul in care doriti o alta culoare e suficient sa trimiteti un mail pe adresa nostra (dulapulbunicii@yahoo.com), preturile sunt aceleasi (35 lei pentru florile mari, 25 lei pentru florile medii, 45 lei pentru florile foarte mari).
 
Bentita Alice&Sara sailor cu floare foarte mare albastru si alb - 45 RON
Descriere: Bentita neagra din saten cu floare mare din straturi de dantela/voal albastru inchis si alb cu o brosa rotunda, argintie, cu ancora aplicata in centru.

Bentita Alice&Sara sailor cu floare mare rosie - 35 RON
Descriere: Bentita neagra din saten cu floare mare din straturi de dantela/voal rosu si cu o brosa rotunda, aurie, cu ancora aplicata in centru. 

Bentita sailor Alice&Sara cu floare mare in doua nuante de albastru - 35 RON
Descriere: Bentita neagra cu floare mare din straturi de dantela/voal albastru deschis cu centru din voal albastru inchis si cu o brosa rotunda, argintie, cu ancora aplicata in centru.

Bentita pin up Alice&Sara cu floare mare gri pal si rosu - 35 RON
Descriere: Bentita neagra cu floare mare din straturi de dantela/voal gri pal cu centru din voal rosu si cu o brosa rotunda, gri aplicata in centru.

Bentita Alice&Sara sailor cu floare mare albastra - 35 RON
Descriere: Bentita neagra din saten cu floare mare din straturi de dantela/voal albastru inchis si cu o brosa rotunda, aurie, cu ancora aplicata in centru.

Bentita Alice&Sara sailor cu floare medie roz - 25 RON
Descriere: Bentita neagra cu floare medie din straturi de dantela/voal roz si cu o brosa rotunda, neagra aplicata in centru.
 
Bentita pin up Alice&Sara cu floare medie rosie - 25 RON
Descriere: Bentita neagra din saten cu floare medie din straturi de dantela/voal rosu si cu o brosa rotunda, alba in centru. 

Bentita pin up cu floare medie neagra - 25 RON
Descriere: Bentita neagra cu floare medie din straturi de dantela/voal negru si cu o brosa rotunda din sidef cu floare metalica, aplicata in centru.

Bentita sailor Alice&Sara cu floare mare albastru si alb - 35 RON
Descriere: Bentita neagra cu floare mare din straturi de dantela/voal albastru inchis si alb cu o brosa rotunda, alba aplicata in centru.

Bentita pin up cu floare medie alba - 25 RON
Descriere: Bentita neagra cu floare medie din straturi de dantela/voal alb si cu o brosa rotunda neagra, aplicata in centru. 

Bentita  pin up Alice&Sara cu floare mare galben pal si rosu - 35 RON
Descriere: Bentita neagra cu floare mare din straturi de dantela/voal galben deschis cu centru din voal rosu si cu o brosa rotunda, galbena aplicata in centru. 

Bentita pin up Alice&Sara cu floare medie albastru inchis si ancora - 25 RON
Descriere: Bentita neagra din saten cu floare medie din straturi de dantela/voal albastru inchis si cu o brosa rotunda, argintie, cu ancora in centru.

 Pentru comenzi ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com  



3 comments:

onesixthreechirp said...

Adorable pins :)

Trendygemm said...

que monada!! la verdad que quedan muy bien y encima combinan con todo!
Genial:)
Un besito

Haine online said...

V-ati gandit sa faceti si brose?
www.erry.ro

Related Posts with Thumbnails