Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Friday, January 28, 2011

Colier Alice&Sara cu piatra naturala si funda din dantela portocalie

Colier Alice&Sara cu piatra naturala si funda din dantela portocalie (unicat) - 35 RON
Descriere: Colier lung din lant argintiu cu accente din margele peach si pandantiv vechi cu o piatra naturala, semipretioasa, neregulata, portocalie cu diferite irizatii de culoare "incarcerata" intr-o colivie de sarma (am acest pandantiv deosebit de foarte multi ani) si decorata cu o funda din dantela portocalie.  La cerere pot micsora lungimea lantului!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

2 comments:

Mina said...

cute necklace. e un pic la fel ca ala cu ceasu care mia placut mult. actually i have a vintage watch pendant like that. venea de la un ceas din acela care il tineau barbatii in mana cu lant dar sa rupt. i la dat un mos batran lui frate meu cand era mic.
ma gandeam ca poate daca il aduc la vara poate mil poti face lant asa cute cum le faci tu.
btw sa iti raspund la intrebarea cu parul. nu mi lam vopsit. din octombrie de atunci mi-am pus henna in el si depide de lumina pare mai rosu. daca mai vedea in realitate nu ai vedea o schimbare.

Alice in vintageland said...

Mina- da, adu-l si o sa-ti fac un lant special pentru el si o funda din dantela:), cat despre par - in poze se vede, pare cumva o nuanța mai intensa, cu mici reflexe roscate a culorii tale naturale!:)

Related Posts with Thumbnails