Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Friday, July 02, 2010

Long overdue – beautiful girls wearing Alice&Sara


Articolul acesta este de foarte multa vreme in lucru asa ca s-au strans o gramada de fotografii cu fete frumoase si curajoase care au ales sa poarte accesoriile noastre. Imaginile fac cat o suta de cuvinte asa ca nu m-am putut abtine si am facut o multime de colaje cu fotografiile primite de la clientele si prietenele noastre sau adunate de pe blogurile lor si de pe facebook care se dovedeste foarte util in astfel de situatii.
Cred ca de-acum toata lumea o cunoaste pe Ana care a ales coronita unicat Alice&Sara cu flori delicate peach, margele de jad verzi si margele de cuart roz. Daca inca nu i-ati descoperiti blogul, o sa fiti cu siguranata extaziate de tinutele ei fermecatoare, atat de simple, dar in acelasi timp pline de elemente surprinzatoare. Ana are un fler deosebit pentru outfituri moderne, dar cu o alura retro, clasica si o colectie superba de accesorii pe care le pune in valoare ca nimeni alta. Si pentru ca am cunoscut-o si personal si am vorbit cu ea de cateva ori va marturisesc ca este incantatoare, amuzanta si in general o prezenta pozitiva exact ca pe Hight Street Cardigans.


Despre Mina am mai scris si alta data, insa de fiecare data ma surprinde cu alte si alte tinute superbe in care include si accesoriile Alice&Sara (epoleti visinii, bentite cu funde si flori, urechi de dantela) care sunt acum ale ei. Desi locuieste la celalalt capat al lumii, Mina mi-a devenit prietena in adevaratul sens al cuvantului si este una dintre persoanele care ma sprijina cel mai mult si ma incurajeaza sa merg mai departe cu acest blog si cu linia de accesorii. So, Mina, thank you and I’m going to miss you this summer.


Cecilia, pe care o gasiti  si aici, este o persoana foarte cool, dar in modul acela natural si nestudiat, imi place la nebunie cu cata relaxare poarta urechile din dantela la cele mai neasteptate tinute si ma bucur cand vad cat de mult iubeste colierul Alice& Sara cu multe lanturi si floare de piele pe care il poarta foarte des din cate pot sa-mi dau seama din poze, dar si pentru ca mi-a spus acest lucru.



Nu puteam sa uit de Ioana (Fashezine) si Densia (fashion in my eyes), doua prietene dragi care scriu atat de frumos despre moda si nu numai si care ma binedispun mereu cu articolele lor, cu comentarii, incurajari, sfaturi si iesiri in oras pline de discutii, rasete si limonade.

Adina poarta o bentita cu funda neagra din tul si brosa cu stema and she has lots of fun, doesn't she? Adina doesn't work as a model anymore but she sure looks like one, very beautiful, natural and playful!


Cristina purtand o bentita custom made pentru ea si inspirata de unul dintre pieptanii mei cu fluturi. Nu-i asa ca are un par ondulat si un zambet de milioane?

Andreea purtand o bentita clasica, rosie, din voal, una din seria primelor pe care le-am facut si care a fost draguta si mi-a trimis fotografia acum foarte mult timp, dar pe care am ratacit-o prin cele 1000 de foldere din calculator si abia acum am gasit-o. Very cute, isn’t she?


Izabela, designerul din spatele La Chatterie, purtand cu multa personalitate o pereche de urechi de dantela facute de noi. Isn’t her smile lightening up the entire room?
Aren't my clients and friends super cool? I think they are!:)Thanks guys!

Also, The Dreamer was super nice and scaned this page form The One magazine where my retro and iconic brooches where featured alongside other pictures from V for Vintage.

10 comments:

Denisa L said...

you're too sweet!

Mina said...

wow wow.... ce imi place surpriza. esti asa de draguta for featuring all of us. stii foarte bine ca sunt o mare fana a accesorilor voastre. mi se par cele mai deosebite lucruri pe care le am. nici nu pot sa iti zic cum nu mai am rabdare sa pun pana pe cronita cu trandafiri.
xoxo
mina

Costin M said...

Great post, I can't believe how incredibly cool those photos are!

Ana said...

Heyyyyyyy:)

Thanks for writing about us:) I'm so happy:)

But fact is fact, your creations rule:) I love my headband so so much:)

Lots of hugs
xo

Anna Pope said...

So many sweet and fabulous girls in one post!

Alice in vintageland said...

I'm back! Thanks everybody and many kisses!:)

Isabelle said...

Tnx for the compliment darling <3 u're things are so sweet that you just can't stop from wearing them :)

Recycle Boutique said...

Hey! Ce surpriza placuta :)! Intradevar sunt foarte incantata de accesoriile voastre, le port cu placere de cate ori am ocazia si nu numai!! Cat despre urechiusile de dantela.. au facut ravagii :))
Thanks again :*

Boheme.Fille said...

Aaa..eu nu sunt aici:P
Iti trimit acum un mail sa vb despre bentita:)

Alice in vintageland said...

OMG - am uitat complet ca ai pus si tu o poza pe facebook cu inelul, o sa o caut si o sa o salvez pentru next time:), astept mailul:)

Related Posts with Thumbnails