Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Tuesday, August 04, 2009

Kaftan din voal gri cu argintiu





 
Kaftan din voal gri cu detalii de culoare argintie - 20 RON
Brand: necunoscut
Marime: 38-40-42,, Bust -100 cm, Talie -94cm, Solduri -110, Lungime – 107 cm, Lungime maneci- 50 cm, Lungime crapaturi laterale- 45 cm
Material: voal subtire
Stare: excelenta
Descriere: Kaftan din voal subtire gri cu imprimeu floral „integrat” in material, la gat, la maneci şi in zona crapaturilor laterale este marginit de broderie din paiete şi fir argintiu, este transparent (in poze este purtat cu un maieu lung alb), are crapaturi laterale de 45 cm, stare excelenta!

Bentita cu funda galbena si brosa acadea – 25 RON
Descriere: Bentita din catifea maro cu funda mare din tul galben si cu o brosa acadea rosu si galben aplicata in centru.
 Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com

4 comments:

pret-a-protester said...

Sara te urasc ! : ) ai idee cat de mult imi doresc sandalele alea !!! daca nu mai au, pregatti-va pentru un jaf armat : )
kisses.

Alice in vintageland said...

hahaha - o sa-i comunic Miei sa se fereasca!:), dar cred ca ma sunt, don't worry!!!!:)

Gaby said...

Ce frumos este! Păcat că m-am făcut cât casa, mi-ar fi plăcut să-l iau. Mai am 2 asemenea piese, când le port atrag privirile tuturor.

Alice in vintageland said...

Nici pe mine nu ma incape:), aici e fotografiat pe Mia care-i numai piele si os:):):) in a good way off course:), dar ma consolez ca mai am cateva care imi vin si ai dreptate - atrag privirile celor din jur!

Related Posts with Thumbnails