Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Friday, August 28, 2009

Jurnal de vacanta – Made of flowers:)


My vacation it’s now a dream from the past but I still have lots of outfits I wore during those happy days of my life. This is maybe the most beautiful dress I own - I really think it’s kind of perfect – the shape, the flower print, the colors, the sleeves – every single detail in this dress just makes me smile. The clutch is also one of a kind and it’s my absolute favorite at this moment. When I wear such a bold piece I like to keep it simple with the accessories (even though simple doesn’t really mean the same for me compared to others): just a pair of floral earrings and a big, black cocktail ring. This is my “happy outfit”! Speaking of happy - the new season of Dexter and Project Runway just started, if I only had more time to watch and read everything I want.









Vacanta s-a terminat (parca a fost doar un vis frumos), dar mai am o multime de tinute pe care le-am purtat in acele zile si carora le-am facut poze pentru a le pune pe blog – asa ca asteptati-va sa mai vedeti si pe viitor poze cu mine in livada!:) Cred ca aceasta este cea mai frumoasa rochie pe care o am – sau cel putin asa simt in momentul de fata, totul la ea mi se pare perfect: forma, imprimeul, culorile, manecile – de fiecare data cand o port ma simt bine. Plicul cu flori si cadru din metal auriu este cu siguranta preferatul meu. Pentru ca rochia este cumva coplesitoare, am ales accesorii simple (desi cand vine vorba de mine simplu capata un cu totul alt inteles): cercei cu flori si un inel mare, negru!
Fara legatura cu hainele, dar un alt motiv de bucurie pentru mine este faptul ca au inceput sezoanele noi din Dexter si Project Runway – numai daca as avea mai mult timp sa ma uit la tot ce vreau si sa citesc tot ce-mi doreste inima!

9 comments:

Anonymous said...

wow,este tinuta mea preferata din ce ai postat din vacanta,just beautiful,pup,Ioana

Unknown said...

Minunat...minunat.Foarte frumoasa rochita.De plic numai zic nimic.Imi place...imi place.

Denisa L said...

Superba rochia!Waiting for more:)

Anonymous said...

minunat seitul tau si imbracamintea foarte chic! Te-am adaugat la mine pe site daca doresti poti face si tu la fel.
http://pickupmyclothes.blogspot.com/

The Sydney Girl said...

such a pretty dress! <3

Alice in vintageland said...

Thanks girls! Glad you like it!:)

dragos said...

Rochia este foarte frumoasa dar cel mai mult imi place pictorialul care ese minunat! Este atat de...vintage. Foarte inspirata ideea cu voalul roz din spate.
Felicitari atat manechinului dar si fotografului :D

Alice in vintageland said...

Multumim mult! "Manechinul" sunt eu iar fotograful este sora-mea!:)

Dragos said...

Cu placere :)
Banuiam eu ceva dar nu eram sigur...

Related Posts with Thumbnails