Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Sunday, May 24, 2009

You can leave your trench on!








In ultimele doua saptamani am fost foarta ocupata si am neglijat putin blogul insa promit o revenire spectaculoasa. Incep de azi cu o insemnare din categoria My style – din pacate nu am fotografii recente, asa ca o sa vorbesc desprte cateva tinute pe care le-am purtat la sfarsitul lunii aprilie. Obsesia mea pentru trenchuri nu are limite şi ca dovada iata inca unul care a fost pictat manual pe spate – uneori nu ma pot abtine sa nu aduc modificari hainelor mele!

Sambata viitoare particip la Targ Verde şi daca sunteti din Bucuresti sau macar in trecere prin Bucuresti va astept cu o multime de bentite, cercei si brose noi, dar şi cu rochii, genti, curele, bluze şi fuste de vara.
Hainele de mai sus NU sunt de vanzare, dar daca va place stilul meu puteti gasi haine asemantoare in categoriile din dreapta paginii (toate sunt din garderoba mea si a Sarei, au descrieri detaliate si preturi afisate), asadar click pe trench-uri, rochii, curele, fuste!


In alta ordine de idei, Adam Lambert este singurul baiat cu care nu m-ar deranja sa impart fondul de ten, oja şi creionul de ochi. Daca nu stiti despre cine vorbesc, va explic indata – este vorba despre cel mai talentat concurent de la American Idol, sezonul 8 - probabil ca fac parte din grupul de 6 persoane care urmaresc American Idol in Romania :), sa nu credeti ca e un fel de Megastar mioritic (asa cum am crezut eu intial), oamenii care ajung in top 12 in acest concurs sunt incredibil de talentati. Adam e cel mai bun dintr-un grup oricum extraordinar: o voce superba, charisma, un adevarat rock star. Love him (he's like the love child of Elvis, Boy George, Axl Rose and Prince with an extra layer of awesome)!

11 comments:

Anna Pope said...

I love your style darling, you always look so pretty and chic!

Adam e singurul motiv pentru care am avut la un moment dat dorinta sa ma uit la AI :)

Alice in vintageland said...

Thank you, Anna! Coming from you is a big compliment!
Acesta este primul sezon la care m-am uitat si cred ca si cel mai bun, din pacate nu a castigat adam , oricum he was in his own league, mi-a placut mult si Danny si Allison:)

Eda said...

Ce trench frumos ai!

Alice in vintageland said...

:)Multumesc!Tocmai ce l-am patat:)

Anonymous said...

te ai apucat si de pictat pe haine? nu incetezi sa ma uimesti,pe bune
pup,o saptamana usoara si ne vedem simbata la tirg,abia astept,cred ca mi pun o rochita verde sa fiu in ton cu tema;)
Ioana

Alice in vintageland said...

De fapt sora-mea picteaza hainele uneori si trenchul asta mi l-a pictat o prietena, eu nu prea am talent la desen:). Abia astept sa ne vedem sambata, o sa vad ce gasesc si eu verde prin dulap:)

Denisa L said...

nu ma uit la American Idol dar ma uit la Britains got talent:x

love your outfits!

carola said...

Ce fain e outfit-ul! Sunt si eu o mare fana a trenciurilor, desi am doar doua, amandoua negre. Sunt in vanatoare continua de unul bej/crem, dar dupa ce am ratat unul aproape perfect de la Mango, nu am gasit inca nimic care sa ma satisfaca pe deplin. Succes la targ, pacat ca nu nimeresc niciodata la Bucuresti cand trebuie :(

Alice in vintageland said...

Multumesc! Eu am vreo 5 crem - in diferite nuante, cand mi se intampla sa patez unul sau sa ma plictisesc de el mi-l picteaza sora-mea in zona respectiva! Sper sa ne sincronizam odata :)

Costin M said...

Adam e cel mai tare :))

Alice in vintageland said...

Totally:))

Related Posts with Thumbnails