Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Sunday, May 03, 2009

Pink sailor girl














Inainte de toate trebuie sa fac un anunt: in curand o sa listam noile accesorii handmade pe care le-am creat in ultimele saptamani - de data aceasta v-am pregatit nu numai bentite de par ci şi cateva brose şi perechi de cercei foarte frumoase!!!!!

Atat mie cat si Sarei ne plac mult hainele şi accesoriile de inspiratie „maritima” şi le colectionam. Evident prin „a colectiona” vreau sa spun de fapt ca suntem obsedate şi cumparam in nestire astfel de haine; a colectiona este de fapt o maniera de a rationaliza un obicei cumva anormal, te face sa te simt justificat intr-o anumita masura. Astfel am observat ca in ultimul timp in loc de „avem tone de haine” spun „colectionam haine”. It’s what helps me through the night. Azi o sa vorbesc despre o tinuta cu influente marinaresti de acum ceva vreme, era inca frig afara. Camasa alba cu guler patrat foarte mare şi broderie aurie (evident are şi nasturi cu ancore) este foarte potrivita pentru combinatii cu bluze colorate şi decoltate – aici am ales una roz intens. In rest port o fusta neagra cu pliuri şi talie inalta, cizme cu detalii din fermoar. Partea buna in anotimpurile reci este ca poti sa porti practic doua tinte in acelasi timp: ceva pe deasupra pentru afara şi ceva pe sub pentru interior: in aceea zi eu am fost verde cu accente roz „in exterior”: trench verde, geanta rotunda supradimensionata verde, esarfa colorata de matase. Şi ca bonus am sa daug şi alte cateva tinute marinaresti pe care le-am purtat de-a lungul timpului şi care au fost documentate temeinic pe celalat blog in vremurile in care scriam numai acolo despre stilul meu zilnic.

As you could easily see I have a soft spot for navy inspired clothes and accessories, in fact I kind of “collect” them that is I’m slightly obsessed and need to rationalize the entire thing. So here you have a navy outfit a couple of weeks old and some more navy inspired outfits that I already presented on my old blog.
Hainele de mai sus NU sunt de vanzare, dar daca va place stilul meu puteti gasi haine asemantoare in categoriile din dreapta paginii (toate sunt din garderoba mea si a Sarei, au descrieri detaliate si preturi afisate), asadar click pe trench-uri, rochii, curele, fuste!

6 comments:

Denisa L said...

abia astept!!!

imi plac foarte mult tinutele tale:x

Alice in vintageland said...

Acum facem pozele pentru accesorii si diseara incerc sa pun un teaser:) Multumesc!:)

Eda said...

Ce tare e camasa din primul outfit...imi place foarte tare gulerul.Tipic marinaresc!Arati foarte bine in toate tinutele, dar preferata mea e cea in care porti perle!

Alice in vintageland said...

Da - e camasa de marinar:). Aceea imi place si mie cel mai mult:)

Anna Pope said...

Prima tinuta este grozava, ador camasa (such a cute and wacky collar) si coloarea bluzei este exact nota de culoarea perfecta!

Btw, am inceput sa ma uit la Mad Men saptamana asta & I finally understand why you love it so much!

Alice in vintageland said...

You're under the spell now:)

Related Posts with Thumbnails