Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Monday, May 18, 2009

Cupcake by Eugenia Enciu...cu bentite de la Dulapul Bunicii











Asteptam cu mare nerabdare colectia Cupcake by Eugenia Enciu anuntata acum aproape o luna de Diana Enciu si iata ca ea a fost lansata online as promised si nu m-a dezamagit - haine tonice, vesele, feminine, cu detalii adorabile pentru un public tanar care se exprima si prin haine. Desi nu foarte vizibile in fotografiile publicate pana acum, bentitele create de noi se potrivesc perfect cu rochiile si bluzele jucause cu volane si fundite care fac parte din aceasta mini-colectie! Imi plac foate mult si fotografiile realizate de Ciprian Strugariu (Diana Enciu arata senzational si in postura de model). Iata si comunicatul oficial aparut pe blogul Atelier Eugenia Enciu (unde gasiti si detalii legate de preturi si marimi):


Young Collection: "Desi sedinta foto pentru Cupcake by Eugenia Enciu am realizat-o in urma cu doua saptamani la studioul lui Ciprian Strugariu, minunatul nostru prieten care ne ajuta intotdeauna cand vine vorba de photo session-uri pe fuga…abia azi am reusit sa incarcam pe blog noua colectie despre care v-am tot povestit. Colectia a fost creata pentru femeia de 18-28 de ani, o femeie care vrea sa se simta bine in pielea ei, sexy, indrazneata si normal, in trend cu tot ceea ce misca in acest sezon primavara-vara.“Am incercat sa insumez in fiecare produs, alaturi de fiica mea Diana Enciu, cate un detaliu care sa duca cu gandul la un cupcake – o prajitura delicioasa decorata in cel mai apetisant mod.” Rochii, volane, funde, t-shirt-uri toate colorate in nuante de galben, vernil, roz pal, gri si mov am ales sa defineasca colectia young “Cupcake” by Eugenia Enciu.
Daca nu ai ajuns la targul MGB8 sa ne vezi si sa le cunosti pe fetele care au dezvoltat conceptul Cupcake – Ana Maria Badau, Alina Tanasa si Diana Enciu, te astept la Targ cu Talc sa gusti prajiturele delicioase si sa vezi cateva din noile noastre produse.



Accesorii:
Bentite create de Alice si Sara de la Dulapul Bunicii
-http://dulapulbunicii.blogspot.com/search/label/Accesorii%20handmade

Shoes by Coca Zaboloteanu - http://cocazaboloteanu.ro/
Foto:
Ciprian Strugariu -
http://www.strugariu.com/


Voi ce parere aveti?

8 comments:

A-30-something said...

Super cute!!! Este chiar purtabila, m-as vedea imbracata cu rochita mov cu volanase :)

Alice in vintageland said...

Asa este - e purtabila si pretty fara a fi plictisitoare :)

cosmofever said...

omg! congrats!!!

Anonymous said...

excelent!bravo t colaborare!iar hainutele..chiar ca sunt...delicioase!:)
pup,Ioana

Mina said...

congrats u guys. u know that i'm a huge fan of the headbands. i seriously cant wait to have one.
xoxo
mina

Alice in vintageland said...

cosmofever, ioana, The fabulous girl - multumim, hainele cupcake si bentitele sunt a pair maid in heaven, pacat ca nu sunt mai vizibile:)

Eda said...

Felicitari!Se potrivesc de minune bentitele cu hainutele!

pret-a-protester said...

Acum ca am o bentita "cupcake" mai imi lipseste rochia : ) Fusta din tul este un obiect must have, numai buna de purtat cu "acadelele" minunate create de Alice si Sara. XOXO

Related Posts with Thumbnails