Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Sunday, February 22, 2009

Costum de dama cu fusta si sacou „Peggy Olson”









Brand: C&A (linia Your Sixth Sense)
Material: 100% lana virgina, dublura - vascoza
Masura fusta: 44 -46, Talie –86 cm, Solduri – 120 cm, Lungime – 76cm
Masura sacou: 44 -46, Bust – 110 cm, Maneci – 70 cm, Lungime – 77cm
Pret: 75 RON
Stare: nou
Descriere: Costum negru cu fusta si sacou din lana suta la suta. Fusta (separat 35 RON) este simpla, dar eleganta, are dublura neagra din vascoza, silueta A (putin evazata), are trei pliuri mari in fata iar in spate este simpla, are doua buzunare laterale, se inchide la spate cu fermoar si nasture. Sacoul (separat 40 RON) are croiala dreapta, usor masculina, se inchide in fata cu doi nasturi mari, are trei buzunare exterioare (doua laterale si unul la nivelul bustului) si un buzunar interior care se inchide cu fermoar, are trei nasturi de rezerva, dublura din vascoza de culoare bej cu dungi verticale negre, gri si albe este foarte frumoasa si fina, costumul este nou (nu a fost purtat niciodata)!
Atat fusta cat si sacoul pot fi purtate separat, iar daca decideti sa le purtati impreuna va recomand o camasa colorata pe sub si nu va sfiiti cu accesoriile (o brosa mare, cat mai multe bratari)!
Daca va intrebati de ce l-am numit Peggy Olson iata si raspunsul - costumul pare facut pentru recuzita unuia dintre personajele centrale ale dramei Mad Man (un serial foarte bun a carui actiune se peterece la inceputul anilor 60) - Peggy Olson (una dintre primele femei care reusete sa-si cladeasca o cariera in publicitate in anii 60)! E un must see!
dulapulbunicii@yahoo.com.

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la
Related Posts with Thumbnails