Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Monday, July 11, 2011

Rochie plisata in culori pastel


Rochie plisata in culori pastel – 55 RON
Brand: Fink Modell
Marime: 40-42 (M,L,XL), Bust – 102 cm, Talie – 76 cm (maxim 100cm – este elastica), Lungime – 119 cm, Lungime maneci - 65 cm
Material: matase sintetica (poliester)
Descriere: Rochie peste genunchi din material sintetic foarte fin şi fluid, are patern in dungi verticale in nuante delicate de gri, roz şi alb, materialul este format din parti transpartente şi parti mate care alterneaza, rochia in sine nu este transparenta datorita dublurii albe din material sintetic, se inchide in fata cu nasturi, are guler mandarin, manecile sunt lungi, usor transparente şi se termina cu mansete ce se inchid cu nasturi, are talie elastica şi gaici pentru curea, fusta este plisata, stare excelenta (ca noua)! 

Curea roz  cristale – 25 RON
Marime: Lungime – 93cm, Latime: 3cm - 4.3 cm
Material: piele (cred)
Descriere: Curea roz pal, speciala, cu partea centrala decorata cu cristale transparenete si aplicatii metalice, realizata dintr-o combinatie de piele lata si piele fasii, se inchide la spate cu catarama (se poate purta si cu catarama in fata in functie de cum doriti), stare excelenta!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

2 comments:

Costin M said...

uuu, lovely shots. really cool look.

Costin M.

Baby Budget Blog said...

Really lovely dress and those shoes and belt are perfect with it!

www.plentyforpennies.com

Related Posts with Thumbnails