Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Wednesday, June 30, 2010

Cercei Alice&Sara cu fleurs de lis, fundite si perle

Cercei Alice&Sara  cu perle mari alb sidefat si funde albastre (unicat) - 25  RON / VANDUTI
Descriere: Cercei argintii (lungi) cu fleurs de lis, funde din saten albastru indigo si perle mari, alb sidefat (perlele sunt vintage, le-am refolosit dupa ce am desfacut un colier din anii 70 - asadar nu le am decat pe acestea doua si nu pot reface aceasta pereche de cercei).
 
Cercei Alice&Sara cu perle crem sidefat si funde  - 25 RON
Descriere: Cercei argintii (lungi) cu fleurs de lis si perle mari, crem sidefat. In ceea ce priveste fundele mici din saten, va puteti alege culoarea preferata: roz, albastru, lila.


Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Thursday, June 24, 2010

Bentite hippie Alice&Sara cu margele

Bentita hippie Alice&Sara cu margele albe - 35 RON
Descriere: Bentita hippie cu doua siraguri de margele albe/perle sintetice si o portiune elastica in spate; foarte simpla, dar cu un aer romantic si elegant ce aminteste de era flapper din anii 20. Se poate purta pe frunte sau in mod clasic!

Bentita hippie Alice&Sara cu margele negre - 35 RON
Descriere: Bentita hippie cu doua siraguri de margele negre/perle sintetice si o portiune elastica in spate; foarte simpla, dar cu un aer romantic si elegant ce aminteste de era flapper din anii 20. Se poate purta pe frunte sau in mod clasic!
 
Bentita hippie Alice&Sara cu margele peach - 35 RON
Descriere: Bentita hippie cu doua siraguri de margele peach/perle sintetice si o portiune elastica in spate; foarte simpla, dar cu un aer romantic si elegant ce aminteste de era flapper din anii 20.  Se poate purta pe frunte sau in mod clasic!

Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Wednesday, June 23, 2010

Piepteni rock&roll Alice&Sara cu flori de piele

Pieptan rock& roll Alice&Sara cu floare de piele cu aripi - 45 RON /VANDUT
Descriere: Pieptan negru decorat cu o floare mare de piele neagra asezata pe o baza din metal argintiu (o alta floare lucrata in tehnica filigran), floarea de piele are...aripi de inger din metal argintiu, celalalt capat al pieptanul este impodobit cu volane din piele si un accesoriu metalic cu fleurs de lis, dimensiune:  aproximativ 8.3/6.2 cm! Se poate reface la cerere!  
 
Pieptan rock& roll Alice&Sara cu floare de piele crem - 40 RON / VANDUT
Descriere: Pieptan maro decorat cu o floare mare de piele crem asezata pe o baza din metal argintiu (o alta floare lucrata in tehnica filigran), celalalt capat al pieptanul este impodobit cu volane din piele si un accesoriu metalic cu fleurs de lis, dimensiune: aproximativ 8/6 cm! Se poate reface la cerere!


Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Saturday, June 19, 2010

Bentita Alice&Sara "The Yellow Butterfly"

Bentita Alice&Sara cu fluture galben - 40 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita neagra cu fluture mare, galben, din pene, pictat manual asezat pe un trandafir verde din tul decorat cu un buchet de flori colorate (o cala roz, un trandafir galben si frunze in nuante de verde). Se poate reface la cerere!
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Wednesday, June 16, 2010

Cercei candelabru Alice&Sara cu pietre semipretioase

Cercei candelabru Alice&Sara cu pietre semipretioase - 25 RON
Descriere: Cercei candelabru cu fleurs de lis din metal argintiu si pietre semipretioase rotunde (cuart roz si agate albastre). Cerceii sunt lungi si destul de grei din cauza pietrelor naturale (insa pot fi purtati fara probleme toata ziua). La cerere ii pot face mai lungi sau mai scurti prin adugarea sau scoaterea catorva pietre; de asemenea ii pot realiza  intr-o singura culoare folosind numai pietre de cuart roz sau numai agate albastre!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Monday, June 14, 2010

Bentita "Alice&Sara" cu trandafir si fundita

Bentita "Alice&Sara" cu trandafir si fundita - 45 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din saten cu floare mare din straturi de voal negru cu un trandafir mare, rosu aplicat in centru si o funda neagra cu un cristal negru in centru aplicata sub floare. Modelul acesta de bentita a avut ca sursa de inspiratie Mad Men (Betty Draper). Se poare reface la cerere!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Sunday, June 13, 2010

Sacou crem de vara cu dantela crosetata






Sacou crem de vara cu dantela crosetata - 55 RON
Brand: Together
Marime: XL-XXL, Talie – 108 cm, Bust – 120 cm , Lungime – 75 cm, Lungime maneci – 70 cm, Umeri – 47 cm
Material: 55 %in, 45% vascoza, dantela crosetata -100% bumbac
Stare: impecabil (ca nou)!
Descriere: Sacou crem de vara, din in, cu broderie din dantela de bumbac crosetata in fata, in partea de jos, are doua buzunare aplicate, mari in fata si un buzunar mic, ascuns, cu clapeta in partea stanga, sus, decolteu in V, se inchide in fata cu nasturi crem, in zona taliei are gaici pentru curea, manecile se ternina cu manseta care se inchide cu nasture, nu este capstusit, impecabil (ca nou)!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Saturday, June 12, 2010

Alice&Sara...simply whimsical


Hello guys and dolls! Obsevati ceva schimbat? Nu, nu m-am tuns - am umblat putin la blog, i-am facut un lifting de sezon si un mic rebranding. Daca ati mai intrat azi - probabil va intrebati ce se intampla. Ei bine - m-am jucat eu cu html-ul ceea ce este cumva echivalent cu a ma juca cu o bomba, am incercat mai multe variante, ma gandeam sa-l fac cu trei coloane ca  sa semene cu celalalt blog (pastorit de mine si Sara - my trusty sidekick),  insa dupa 4 ore am decis ca varianta aceasta imi place cel mai mult: simplu, proaspat, cu mult spatiu pentru fotografii - de-acum imi veti putea vedea porii in toata splendoarea lor.
Cel mai mult imi place insa noul header - creat tot de COSTIN (my personal arhitect/web artist/ tv junkie friend) care stie mereu exact cum vreau sa arate ceva, uneori nu este nevoie nici sa-i spun, comunicam telepatic. Thanks, sugar pie!:).
As vrea sa stiu ce parere aveti voi! Va place noua fata a blogului? Preferati varianta veche? Do you hate me, love me, don't really care, think the web is not big enough for the two of us?:))))))))))))))

Bijuterii vintage I: cercei (nuante de rosu, peach si roz)

Cercei clips cu motive florale si cristale aurora borealis (anii 60) – 45 RON / REZERVATI
Descriere: Cercei clips rotunzi, mari, cu diametrul de 4. 1 cm cu flori minuscule, lucrate in tehnica filigran din metal comun emailat, pictat in nuante de portocaliu si impodobite cu cristale aurora borealis (cristale multifatetate cu sclipiri multicolore a caror tehnica de fabricare a fost patentata prima data in 1955 de Swarovski) – gasiti aici mai multe informatii, stare excelenta.

Cercei clips roz pal (anii 60) – 25 lei RON / VANDUTI
Descriere: Cercei clips vintage din anii 60, sistemul de prindere (clips) este din metal comun si cerceii cu diametrul de 3.4 cm, sunt confecationati din pastic dur, roz pal cu aspect usor sidefat (par facuti din cuart), stare excelenta.


Cercei rosii cu bucati de sidef (anii 80) – 25 RON
Descriere: : Cercei clips retro din anii 80 din plastic dur rosu cu bucati alb – auriu de sidef si mica “captive“ in interior. Sistemul de prindere (clips) este din metal comun si cerceii au diametrul de 3.5 cm, stare excelenta.

Cercei geometrici (anii 80) – 15 RON / VANDUTI
Descriere: Cercei clips geometrici (un trapez alungit) din metal comun foarte usor, roz pudra cu motive in relief intr-o nuanta delicata de alb-auriu. Sistemul de prindere (clips) este din metal comun si cerceii au urmatoarele dimensiuni: 2.7 cm (inaltime) x 1.4 cm x 2 cm, stare excelenta.
Cercei pierced in straturi de roz (anii 80- 90) – 10 RON
Descriere: Cercei cu surub din plastic dur cu “straturi” de roz in nuante diferite cu marginile accentuate de firisoare fine de alb, au forma de triunghi stilizat (cu unghiurile rotunjite). Sistemul de prindere (surub simplu) este din metal comun si cerceii au urmatoarele dimensiuni: 2.9 cm x 2.4 cm, stare excelenta.

Cercei rosu stins (maroniu) cu cristale (anii 80 - 90) – 5 RON
Descriere: Cercei clips din plastic dur maroniu roscat cu mici "cratere" pe toata suprafata in care sunt plasate cristale albe, transparente. Sistemul de prindere (clips) este din metal comun si cerceii au diametrul de 2.7 cm, stare foarte buna.

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Tuesday, June 08, 2010

Agrafe Alice&Sara cu pene de paun

Agrafa mare Alice & Sara cu pene de paun si cristale - 45 RON 
Descriere: Agrafa cu pene de paun foarte frumoase, decorata cu cristale albastre si o fundita albastru indigo! Se prinde cu o agrafa neagra in spate si poate fi aranjata oriunde in par!


Agrafa Alice & Sara cu pana de paun si perle albe - 18 RON / VANDUTA
Descriere: Agrafa cu pana de pun si o floare din perle albe decorata cu o funda mare neagra din saten! Baza este o agrafa metalica rezistenta care permite asezarea accesoriului oriunde in par. Se poate reface la cerere!


Agrafa Alice & Sara cu pana de paun si perle peach - 18 RON/ VANDUTA
Descriere: Agrafa cu pana de pun si o floare din perle peach decorata cu o funda mare neagra din saten! Baza este o agrafa metalica rezistenta care permite asezarea accesoriului oriunde in par. Se poate reface la cerere! 


Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.
Related Posts with Thumbnails