Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Saturday, June 12, 2010

Bijuterii vintage I: cercei (nuante de rosu, peach si roz)

Cercei clips cu motive florale si cristale aurora borealis (anii 60) – 45 RON / REZERVATI
Descriere: Cercei clips rotunzi, mari, cu diametrul de 4. 1 cm cu flori minuscule, lucrate in tehnica filigran din metal comun emailat, pictat in nuante de portocaliu si impodobite cu cristale aurora borealis (cristale multifatetate cu sclipiri multicolore a caror tehnica de fabricare a fost patentata prima data in 1955 de Swarovski) – gasiti aici mai multe informatii, stare excelenta.

Cercei clips roz pal (anii 60) – 25 lei RON / VANDUTI
Descriere: Cercei clips vintage din anii 60, sistemul de prindere (clips) este din metal comun si cerceii cu diametrul de 3.4 cm, sunt confecationati din pastic dur, roz pal cu aspect usor sidefat (par facuti din cuart), stare excelenta.


Cercei rosii cu bucati de sidef (anii 80) – 25 RON
Descriere: : Cercei clips retro din anii 80 din plastic dur rosu cu bucati alb – auriu de sidef si mica “captive“ in interior. Sistemul de prindere (clips) este din metal comun si cerceii au diametrul de 3.5 cm, stare excelenta.

Cercei geometrici (anii 80) – 15 RON / VANDUTI
Descriere: Cercei clips geometrici (un trapez alungit) din metal comun foarte usor, roz pudra cu motive in relief intr-o nuanta delicata de alb-auriu. Sistemul de prindere (clips) este din metal comun si cerceii au urmatoarele dimensiuni: 2.7 cm (inaltime) x 1.4 cm x 2 cm, stare excelenta.
Cercei pierced in straturi de roz (anii 80- 90) – 10 RON
Descriere: Cercei cu surub din plastic dur cu “straturi” de roz in nuante diferite cu marginile accentuate de firisoare fine de alb, au forma de triunghi stilizat (cu unghiurile rotunjite). Sistemul de prindere (surub simplu) este din metal comun si cerceii au urmatoarele dimensiuni: 2.9 cm x 2.4 cm, stare excelenta.

Cercei rosu stins (maroniu) cu cristale (anii 80 - 90) – 5 RON
Descriere: Cercei clips din plastic dur maroniu roscat cu mici "cratere" pe toata suprafata in care sunt plasate cristale albe, transparente. Sistemul de prindere (clips) este din metal comun si cerceii au diametrul de 2.7 cm, stare foarte buna.

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

1 comment:

Anonymous said...

I would like to exchange links with your site www.blogger.com
Is this possible?

Related Posts with Thumbnails