Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Sunday, December 12, 2010

Bentite origami - Fulgi de zapada roz (Snow Flowers)

Bentita Alice&Sara origami pink (fulg de zapada roz) - 35 RON
Descriere: Bentita neagra din saten cu floare medie de lotus realizata prin tehnica origami din tul in doua nuante (roz si mov), diafana, in centru are o sfera din cuart roz ca un bob de roua. 
Bentita Alice&Sara origami rose (fulg de zapada roz cu trandafir) - 35 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din saten cu floare mare de lotus realizata prin tehnica origami din tul in doua nuante (roz si mov), diafana, in centru are un trandafir realizat din acelasi material. Se poate reface la cerere!
 
 
Bentita Alice&Sara origami pink (fulg de zapada roz cu brosa argintie) - 35 RON/VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din saten cu floare medie de lotus realizata prin tehnica origami din tul in doua nuante (roz si mov), diafana, in centru are o floare din metal argintiu si o margea mica roz.  Se poate reface la cerere!
 
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

2 comments:

Mina said...

bentite noi si frumoase.
btw vroiam sa te intreb de ce nu mai faci bentite din alea cu flori ca prima care am cumparata? alea miau placut cel mai mult si intotdeuna ma complimeneaza lumea cand le port. si neaparat u need to make more coronite. those ones were very special

Alice in vintageland said...

Thanks!
Mai fac - daca cineva imi cere fac fara probleme, la fel si coronite (insa aproape nimeni din Romania nu e pregatit pentru acestea din urma, toata lumea le admira, dar cam atat):)))

Related Posts with Thumbnails