Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Wednesday, September 22, 2010

Epoleti Alice&Sara "Royalty" (verde smarald)

Epolet Alice&Sara "Royalty" (verde smarald)  - 60 RON / VANDUT
Descriere: Epolet detasabil in stil militar din piele neagra si franjuri lungi verde smarald cu lanturi lungi cu aspect aramiu antichizat. Il puteti prinde pe orice: geci, jachete, rochii, sacouri, tricouri, trench-uri sau paltoane. Am cugetat indelung la sistemul de prindere si am ajuns la concluzia ca cea mai usoara si mai eficienta metoda de prindere pentru un astfel de epolet o reprezinta tot banalele ace de siguranta (astfel fiecare persoana il va aseza exact pe umarul ei si ii va prinde cu oricate ace crede de cuvinta - de obicei eu folosesc 2 ace mici pe care le prind in interiorul sacoului, tricoului, rochiei). In cazul in care doriti sa ii asezati pe o geaca de piele scotch -ul dublu adeziv e solutia perfecta. Ii pot coase eu doua baze de brose ca sistem de prindere insa consider (pentru ca am incercat:) ca acest sistem de prindere este mai restrictiv si mai putin versatil decat prima varianta. Se poate reface la cerere!:)
 
Epoleti Alice&Sara military style (verde smarald)  cu lanturi - 95 RON
Descriere: Epoleti detasabili in stil militar din piele, franjuri lungi verde smarald si lanturi lungi in nuante de aramiu  (unul dintre epoleti are lanturi lungi atasate, celalalt este simplu). Ii puteti prinde pe orice: geci, jachete, rochii, sacouri, tricouri, trench-uri sau paltoane. Am cugetat indelung la sistemul de prindere si am ajuns la concluzia ca cea mai usoara si mai eficienta metoda de prindere pentru o astfel de pereche de epoleti o reprezinta tot banalele ace de siguranta (astfel fiecare persoana ii va aseza exact pe umerii ei si ii va prinde cu oricate ace crede de cuvinta - de obicei eu folosesc 4 ace (doua medii si doua mici) pe care le prind in interiorul sacoului. In cazul in care doriti sa ii asezati pe o geaca de piele ca in pozele de mai jos scotch -ul dublu adeziv e solutia perfecta. Desigur le pot coase eu doua baze de brose ca sistem de prindere insa consider (pentru ca am incercat:) ca acest sistem de prindere este mai restrictiv si mai putin versatil decat prima varianta.Epoleti Alice&Sara military style detasabili (verde smarald) - 85 RON
Descriere: Epoleti detasabili in stil militar din piele si franjuri lungi verde smarald. Ii puteti prinde pe orice: geci, jachete, rochii, sacouri, tricouri, trench-uri sau paltoane. Am cugetat indelung la sistemul de prindere si am ajuns la concluzia ca cea mai usoara si mai eficienta metoda de prindere pentru o astfel de pereche de epoleti o reprezinta tot banalele ace de siguranta (astfel fiecare persoana ii va aseza exact pe umerii ei si ii va prinde cu oricate ace crede de cuvinta - de obicei eu folosesc 4 ace (doua medii si doua mici) pe care le prind in interiorul sacoului. In cazul in care doriti sa ii asezati pe o geaca de piele ca in pozele de mai jos scotch -ul dublu adeziv e solutia perfecta. Desigur le pot coase eu doua baze de brose ca sistem de prindere insa consider (pentru ca am incercat:) ca acest sistem de prindere este mai restrictiv si mai putin versatil decat prima varianta.
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

3 comments:

La Petite Garde-robe said...

Hey, iti urmarim blogul de mult timp, iar acum ne-am deschis si noi unul si voiam sa te rugam daca ne poti adauga in lista ta de bloguri.
Mersi mult.
Infinite hugs&kisses,
La Petite Garde-robe.

Special Koko said...

ai un blog award de la mn :D

makeupbyrouxy said...

V-am pus link la mine :) pupicei

Related Posts with Thumbnails