Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Friday, May 07, 2010

Retro and Vintage Jewelry

Dupa lupte nesfarsite cu mine insami (care au durat doua saptamani:)))))) am reusit sa fac oarecare ordine in colectia mea de bijuterii vintage si retro si chiar sa aleg un procent de 1-2% dintre ele pentru a le pune pe blog. Problema a fost ca ma tot razgandeam si in loc sa mai aleg ceva la care sa renunt, revizuiam lista si mai puneam cateva la loc in cutiile lor. Pana la urma m-am oprit la cateva perechi de cercei (cei mai multi clipsuri din anii 70, 80, 90 si cativa din anii 60), brose, pinuri, doua bratari si cateva coliere carora inca nu le-am facut poze. Acestea sunt cateva poze de grup, urmeaza ca de-a lungul timpului sa le listez pe blog. Preturile sunt mici si foarte mici: cerceii o sa-i listez cu preturi intre 5 si 40 lei, bratarile, pinurile si colierele o sa aiba preturi intre 10 si 55 lei. In caz ca va place ceva, astept un mail la dulapulbunicii@yahoo.com si va trimit mai multe poze cu piesa individuala si detalii legate de dimensiune si pret!

12 comments:

Veronica Sticlaru said...

dear God daca asta e 1-2% din ce ai in total :)) inseamna ca ai muuuulte accesorii!

Alice in vintageland said...

You have no idea!:))) I have a problem (mental) when it comes to jewelry ans accessories!:)

SMLXL said...

hello,
as dori sa intreb si eu timid( in caz ca nu a fost deja rezervat) daca setul bratara si cercei din triplustrat (alb si roscovan)din prima si a treia poza se vand , si cu cat? pls...i love them

Alice in vintageland said...

Da:), toate bijuteriile din aceste poze sunt de vanzare. Setul format din bratara si cercei este inca disponibil, costa 45 lei (bratara+ cercei screw back). Let me know if you want more photos or other informations:)

Unknown said...

The black earrings?
*.*

Alice in vintageland said...

A Dreamer - costa 25 lei, sunt clipsuri, baza argintie, cabochon din plastic dur multifatetat, diametru: 3.5 cm, sunt foarte frumosi si usori. Let me know if you want more photos or other informations via email:)

Unknown said...

Wow! te admir pentru curajul tau! o buna parte din ce ai postat sunt chestii foarte tari! Ma doare (fizic) sa ma gandesc ce superbitati ti-ai pastrat :D Si eu sunt freak at cand vine vorba de accesorii :|

Alice in vintageland said...

Yeah, I'm a total freak cand vine vorba de accesorii, nu m-am indurat sa renunt la prea multe, aceasta este o parte infima din colectie; da, am cateva piese cu adevarat superbe la care n-as renunta ever:))). Probabil ca o sa mai revin asupra unora daca nu se vand zilele acestea, sunt foarte indecisa si weak cand e vorba de jewelry!

Mina said...

wow arata super.. imi place paunul si cerceii turqoise. dar daca sunt cercei clips nu pot sa ii port ca ma dor urechiile deobicie.:(
xoxo
mina

Alice in vintageland said...

Da - cei turcoaz marginti de floricele albe sunt clipsuri:). Eu am alta problema - in mod invariabil pierd cate un cercel daca este clips, asa ca evit sa ii port pentru a nu ii pierde:)))))))), dar ii scot uneori din cutii si ma uit la ei like a freak sau ii port prin casa cu pijamale!:)))))))))

SMLXL said...

hello again. Le-as vrea (cerceii si bratara) penrtu ca si eu ca si tine sunt un super freak cu bijuurile . tocmai ce am terminat o cutie de bijuterii de 61x51cm . Doar ca numai ce mi-a taiat sefu salarul deci si avantul. Multumesc si sper ca nu te-am incurcat.

Alice in vintageland said...

Don't worry, it's all good, nu m-ai incurcat!:)

Related Posts with Thumbnails