Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Monday, May 17, 2010

My day of pampering

Planuiam sa scriu acest articol de ceva vreme, so here you have it. Multora dintre cititoarele mele le place parul meu pe care il supun in mod constant unor suplicii de nedescris.
Acum cateva saptamani am primit o invitatie de la Maison Estetique pentru a incerca unul dintre serviciile pe care le ofera. Cred ca nu mai este nevoie sa va spun cat de tare m-a bucurat invitatia si ca am ales ceva legat de par – mai exact sa ma vopsesc. De ceva vreme incerc sa revin la ceva apropiat de culoarea mea naturala (saten) pentru ca in ultima vreme nu am mai avut timp de nimic iar perspectiva vopsirii la 2 saptamani pentru un blond sau roscat intens ma inspaimanta (poate exagerez un pic:). Denis a amestecat o multime de culori, exact ca un alchimist si a iesit ceva foarte frumoas: un saten natural cu reflexe de roscat din pricina caruia am primit o multime de complimente.

Maison Estetique este un loc dragut si cochet, foarte frumos decorat, un loc ideal pentru rasfat şi plin de oameni amabili, unde poti sa iesi „in curte” cat timp ti de usuca oja, sa bei un ceai si sa stai de vorba. Cred ca este locul ideal unde sa mergi cu o prietena pentru a te face frumoasa sau a te relaxa cu un masaj binefacator.

Denis si Adriana au fost cei care s-au ocupat de mine. Denis s-a ocupat de partea cu vopsitul si Adriana de partea de tuns pentru ca da, in cele din urma, am decis sa ma si tund putin. Adriana mi-a taiat varfurile agresate si a reusit sa dea parului si putin volum (care este cea mai mare problema a parului meu - mai exact lipsa lui). Amandoi au fost foarte draguti si atenti  iar rezultatele o sa le ilustrez cu poze sa-mi spuneti si voi ce credeti. Oricum pana acum reactiile sunt bune.
All in all a fost prima mea zi de relaxare dupa mult, mult timp, ca urmare am plecat dupa vreo 3 ore fara sa imi dau seama cum a trecut timpul, intr-un loc pe care vi-l recomand daca vreti sa va simtit si sa fiti tratati bine, cu oamenii cat se poate de prietenosi şi draguti si care pun mare pret pe calitatea serviciilor oferite.

Adresa Maison Estetique: Str. Cezar Bolliac nr. 52, sector 3, Bucuresti, Tel: 021.327.65.54 sau 0748.11.45.46,  contact@maisonesthetique.ro.
 

10 comments:

Mad Hatter said...

Ti-a iesit o culoare frumoasa! Un saten cu personalitate :)

Alice in vintageland said...

Ca bine zici:), e ceva natural, dar nu fad!:)

Ioana Liliana said...

Corect zis! Are viata :)

Alice in vintageland said...

:))))))) My hair is alive and kicking...still.:)

ioana said...

stii ca ma tot gindeam ieri''mai , si a facut ceva Alice la par''da' am zis ca mi se pare mie pt ca nu te am vazut demult :)
arata super,shiny & healthy!pup!

Anonymous said...

Frumoasa ca intotdeauna indiferent ce iti faci :)
Kiss! Flori

Alice in vintageland said...

Ioana - da, nu este o schimbare radicala,dar nici n-am vrut una, multumesc:)

Flori - multumesc mult, ma bucur cand lasi un mic semn al trecerii tale pe aici:))))

Mina said...

culoare asta chiar iti sta cel mai bine dintre toate. e un amestec intre roascatul de asta vara si maroul. stii ma gandeam sa ma vopsesc si eu intrun saten asa cu nuante roscate dar nu puteam vizualiza culoare. dar acuma ca o vad pe a ta cam asa mi-ar placea. cu toate ca nu stiu daca mar prinde bine ca eu am tenul mai inchis decat tine si in timpul verii ma fac super tanned deobiciei.

Alice in vintageland said...

Eu inainte sa ma vopsesc blonda credeam ca o sa arat infiorator pentru ca sunt atat de alba la fata insa cu putin blush era totul ok. Ideea este ca este imposibil sa-ti dai seama cum o sa te prinda pana nu incerci si vezi exact, poate sa fie o revelatie iar daca nu te poti vopsi la loc (vorbesc din perspectiva unei persoane care isi abuzeaza parul:)))) Multumesc:)

Mina said...

hahaha ce funny esti! yes imi este si frica sal abuzez. e virgin deocamdata!

Related Posts with Thumbnails