Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Friday, March 12, 2010

Zip It!

Aceasta este o idee pe care planuiam sa o pun in aplicare de cateva luni, insa am tot amanat din lipsa de timp si materiale. M-au inpirat: niste fotografii gasite in desele mele incursiuni in virtual cu o colectie H&M, my love for rock&roll,True Blood si... o fotografie cu Costin (long live facebook:))))! Ma gandeam de ceva vreme sa fac niste accesorii unisex (care sa poate fi purtate si de baieti fara probleme) si iata rezultatul! Acestea sunt primele trei bratari, urmeaza si restul in curand! Stay tuned!

P.S Intre timp, urechile albe din dantela au fost upgradate (asa cum vedeti in poze)!

Kitty Kat White Lace Ears (Urechi din dantela alba cu funda roz) - 55 RON
Descriere: Urechi de pisica din dantela alba fixate pe bentita alba din catifea, sunt decorate cu o funda din dantela roz,  pot fi "reglate" cu usurinta (mai in fata, mai in spate, la stanga, la dreapta etc)!
Intai niste fotografii colective, apoi poze cu detalii pentru fiecare bratara! 
 
Bratara albastra unisex Alice&Sara din fermoare - 35 RON
Descriere: Bratara lata albastru si argintiu din fermoare (plus o capsa textila decorativa), se inchide cu arici, dimensiune: lungime (fara arici) -  18 cm, latime- 4,8cm
Bratara unisex neagra Alice&Sara din fermoare - 35 RON / VANDUTA
Descriere: Bratara lata negru si argintiu din fermoare, se inchide cu arici, dimensiune: lungime (fara arici) - 17, 5 cm, latime- 5, 3 cm. Se poate reface la cerere!

Bratara unisex verde Alice&Sara din fermoare - 35 RON
Descriere: Bratara lata verde si argintiu din fermoare, se inchide cu arici, dimensiune: lungime (fara arici) - 18 cm, latime- 4,5 cm

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

7 comments:

Veronica Sticlaru said...

niceeee

Alice in vintageland said...

Thanks!:):):)

Ioana Radu said...

Mai stiu pe cineva care a citit toate cele 7 volume. Uite, iti las link-ul ei daca vrei sa stai de vorba cu ea pe aceasta tema:
http://adizzy.blogspot.com/

E o tipa de nota 20! :D:D

Unknown said...

Mai sunt de actualitate bratarile cu zip ? As dori si eu....

Alice in vintageland said...

@MP NEMMO - Da, sunt inca de actualitate. Am raspuns pe email!:)

Unknown said...

Multumesc, am cumparat cu mare placere bratara rosie tip zipper, e super. Multumesc si felicitari! La cat mai multi clienti fericiti!!!!

Alice in vintageland said...

@MP NEMMO - Multumesc si eu, Mihai! :)

Related Posts with Thumbnails