Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Sunday, February 21, 2010

Epoleti military style

Epoleti military style detasabili - 100 RON / VANDUTI
Descriere: Epoleti detasabili in stil militar din piele, franjuri negre, capse textile albastru inchis si brose diverse in nuante de aramiu si auriu. Ii puteti prinde pe orice: geci, jachete, rochii, sacouri, tricouri, trench-uri sau paltoane. Fiecare dintre cei doi epoleti are cusute pe spate doua ace mari de brosa ca sistem de prindereSe pot reface numai la cerere!

Epoleti "Alice&Sara" albastrii - 85 RON / VANDUTI
Descriere: Epoleti detasabili in stil militar din piele, franjuri albastru intens si dantela crosetata. Ii puteti prinde pe orice: geci, jachete, rochii, sacouri, tricouri, trench-uri sau paltoane. Am cugetat indelung la sistemul de prindere si am ajuns la concluzia ca cea mai usoara si mai eficienta metoda de prins pentru o astfel de pereche de epoleti o reprezinta tot banalele ace de siguranta (astfel fiecare persoana ii va aseza exact pe umerii ei si ii va prinde cu oricate ace crede de cuvinta - de obicei eu folosesc 4 ace (doua medii si doua mici) pe care le prind in interiorul sacoului. In cazul in care doriti sa ii asezati pe o geaca de piele ca in pozele de mai jos scotch -ul dublu adeziv e solutia perfecta.  Se poate reface la cerere! 
 
 
Pentru a vizualiza si epoleti in alte variante de culori (verde, galben, roz, negru, visiniu), intrati AICI si AICI.

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com. 

4 comments:

cosmofever said...

pe geci de piele!!! what a brilliant idea! love it <3

Alice in vintageland said...

Hey thanks!:) Asa zicem si noi!:))))

Mihaela Pojogu said...

Love it ! Love it ! Love it !
:)

Cladophora said...

aveti lucrui interesante si frumoase, va felicit pentru munca dar prea multe poze si nu focalizati ceea ce vreti sa expuneti.

Related Posts with Thumbnails