Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Wednesday, July 15, 2009

Epoleti cu flori (Flower Epaulets) - Flower Love Spell

Cand vine vorba de epoletii flori cu margele, posibilitatile sunt nelimitate, the sky is the limit!
Sara e obsedata de colaje!
Take one - ii puteti purta clasic ca epoleti (in fata sau spate - ar arata superb cu o rochie alba cu spatele gol...uuuuuu)!
Take two - o floare pe umar, una ca brosa oriunde doriti!
Take three - schimbam umarul si dimensiunea florilor si a margelelor!
Take five - una pe umar, una ca brosa sub, margelele prin spate, inventiv nu?!

Take six - un alt tip de colier - unul unic!

Margele si brosele pot fi asezate cum aveti chef!
Yes, sir!!!!
Take seven - epoleti cu margele si in fata si in spate!
Take eight - o floare ca epolet si una ca piesa centrala a colierului la baza gatului!
Take nine - o floare ca epolet si una ca suport pentru margele lasate libere!
Classique!
Take ten - flori mari de culori diferite!


In ceea ce ma priveste aceasta este unul dintre cele mai versatile, frumoase si ingenioase accesorii pe care le poti avea. Daca nu ma credeti, iata poze care dovedesc cateva moduri in care puteti purta epoletii flori pe care i-am confectionat in ultimul timp. Sunt sigura ca mai puteam gasi cateva zeci de alte posibilitati insa mi s-au terminat bateriile de la aparat in plina sedinta foto. In principu pot sa fac florile-brose-epoleti in orice combinatie de culori si marimi (va puteti alege modelul din arhiva de accesorii handmade/bentite): pot sa fie doua flori mici, doua flori medii, doua flori mici, una mare si una medie, una medie si una mica, una mica si una mare. M-am gandit sa fac florile brose astfel incat daca doriti sa le puteti purta si fara margele, in par, pe rochii, la genti - unde doriti! Setul de epoleti este astfel compus: din doua flori la alegere si doua siraguri lungi de margele (eu le pot prinde direct in brose, dar ma gandesc ca ar fi mai bine lasate libere astfel incat sa va puteti juca cu ele dupa plac si sa le folositi la potential maxim)! Evident puteti comanda numai brosele daca aveti margele lungi acasa! Preturile sunt urmatoarele:
Brosa mare - 33 RON
Brosa medie - 23 RON
Brosa mica - 12 RON
Margele - 10 RON
Astept feedbackul vostru pretios cause I'm on fire!
We always try to create accessories that are super versatile, feminine and pretty, we wish to make beautiful, affordable things that you cam wear in as many ways as possible. I’m sure that these flower epaulets are one of the most versatile pieces we have ever made. I’ve only had the chance to find ten ways to wear them before my camera was dead (the batteries just gave up):) but the sky is pretty much the limit when it comes to them. What do you think, lovelies?
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

2 comments:

HarajukuLady said...

imi plac foarte mult!
preferata mea este combinatia negru-alb-albastru.
foarte tare! oricum the sky is the limit, caci ii poti purta in toate combinatiile posibile, chiar si atasati de o poseta(cu conditia sa nu trebuiasca sa utilizezi mijloacele de transport in comun:)
ar fi interesant si un mix intre epoletii clasici(cei cu franjuri) si margele, sau un epolete, o brosa tip medalie ..
oricum, intru cu mare drag pe blogul vostru!

Alice in vintageland said...

Multumim, ai dreptate cu geanta - o idee foarte buna! Si apropo de un mix intre cei clasici si acestia, ne-am gandit si noi, avem atat de multe idei incat umblam ficare cu carnetelul la noi si scriem acolo ce ne mai trece prin minte sa nu uitam si apoi le transcriem intr-un document word, sunt deja vreo 5 pagini de idei, speram sa avem timp sa le executam pe toate!:)

Related Posts with Thumbnails