Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Thursday, July 02, 2009

Chocolate lace!

Ieri m-am imbracat asa! Bluza de dantela este foarte transparenta asa ca am purtat-o cu un maieu in aceeasi nuanta de maro ciocolata. Fusta de voal cu buline o stiti deja si funda cu palarie din par este disponibila si pentru vanzare daca va face cu ochiul. Ieri am avut niste intalniri mai oficiale motiv pentru care m-am imbracat usor elegant si am coordonat culorile, de obicei nu prea tin seama de asta, dar de data asta asa a iesit.
The way I dressed yesterday





The way I would have dressed if I were super rich, worked at Vogue, lived in a place were summer is not similar to a hot oven and was less than 5 foots 7 inches tall.
Asa m-as fi imbracat daca as fi fost foarte bogata si cu acces nelimitat la orice haine, daca as fi lucrat la Vogue si as fi avut sub 1.78 inaltime!



Pentru cine se uita la seriale, bucurie mare, a reinceput Weeds si True Blood! Nu-mi vine sa cred ca nu m-am uitat la The Bing Bang Theory pana acum - e una dintre cele mai bune comedii ever. Cel mai mult imi place Sheldon! I love geeks and I have the tshirt to prove it! (nu glumesc - chiar am un tricou cu acest mesaj). Fiecare episod e plin de dialoguri şi replici hilare de genul:
Sheldon: I'm not insane! My mother had me tested!Sheldon: Oh Gravity, thou art a heartless bitch .Howard Wolowitz: If it's "creepy" to use the Internet, military satellites, and robot aircraft to find a house full of gorgeous young models so I can drop in on them unexpected, then FINE, I'm "creepy".
Wolowitz: Sheldon, I'd kill my Rabbi with a pork chop to be with your sister.
In rest sunt satula pana peste cap de oamenii neseriosi si e lumea plina de ei. Eu chiar incerc sa ma tin de cuvant cand promit ceva si daca se intampla sa nu mai pot sa fac ceea ce am promis atunci anunt din vreme ca sa nu incurc omul. Din pacate majoritatea oamenilor au impresia ca universul se invarte in jurul lor si ca toti ceilalti trebuie sa se adapteze automat dorintelor si nevoilor lor. Am decoperit ca a te purta frumos si civilizat e luat drept semn de slabiciune pe meleagurile noastre si exploatat la maxim, problema este ca nu stiu cum sa fiu altfel.
Oricum semne bune saptamana are, sper ca maine o sa fie mai bine, de fapt sunt sigura ca asa o sa fie!
Oare e un semn ingrijorator ca eu si sora-mea ne amintim uneori dialoguri din The Bing Bang Theory, dar si alte filme sau seriale si le reproducem pe roluri?


Yesterday I had some more formal meetings so I went with an outfit a little bit more colored coordinated and elegant than my usual stuff. I’m absolutely in love with this chocolate lace blouse and I wore it over a matching tank top and with one of my polka dots skirts. The bow with the little red hat in my hair is something I made myself!Also I’m so sick of people just going back on their word or just changing their minds al of the sudden without even a “previous” notice. I mean, am I supposed to rearrange my life according to every single person that thinks she/he is the center of the universe? I’ve also realized that here in Romania acting nice and polite is often taken as a sign of weakness and ferociously exploited but unfortunately I don’t really know how to behave other wise.
I’ve started watching The Bing Bang Theory and I must say it’s genius comedy all the way. Sheldon is my favorite character – so self centered and obnoxious yet completely unaware of it. I love geeks and I have the tshirt to prove it (not jocking – I really have a tshirt with this message)! Every episode is full of hilarious remarcs and here you have some that got stocked in my mind:
Sheldon: I'm not insane! My mother had me tested!Sheldon: Oh Gravity, thou art a heartless bitch .Howard Wolowitz: If it's "creepy" to use the Internet, military satellites, and robot aircraft to find a house full of gorgeous young models so I can drop in on them unexpected, then FINE, I'm "creepy".
Wolowitz: Sheldon, I'd kill my Rabbi with a pork chop to be with your sister.
I’m also watching Weeds and True Blood! Sometimes my sister and I remember something super funny from movies or TV shows and we just start reenacting the scene. Is that weird? Maybe we’re crazy or something!

21 comments:

Anonymous said...

foarte faina tinuta,dupa o zi de balamuc e mereu o placere sa intru sa te vad:)te pup,Ioana

Alice in vintageland said...

Si pentru mine e o mare bucurie ca imi lasi un mic comentariu la toate articolel de My style pe care le scriu pe blog! Te pup si eu si multumesc mult!:)

phantasnight said...

ha!! si eu am fost extaziata cand am descoperit The Big Bang Theory...cred k e singurul serial care ma amuza mai mult decat clasicul Friends:D, la care tb sa recunosc as fi in stare sa ma uit over&over again...si la care, ca si 'altii' ( ;)) ), stiu deja replicile pe de rost:D

Alice in vintageland said...

How you're doooooing?:):):). Da Friends e forever in my heart! deci suntem perfect normale sa inteleg??!!:):):)

andreea29a said...

Hi!Asta cu reproducerea pe roluri imi aduce aminte de copilaria mea in care ascultam cu sora mea (cu 7 ani mai mare ca mine) scenete cu toma caragiu sau diverse piese de teatru si ne dadeam replicile seara tarziu cand nu aveam somn si ii trezeam pe parinti care saracii rupti de oboseala ne intrebau "Mai fetelor, iar nu aveti somn?" si noi continuam pana ne lua somnul...ce vremuri...acum cand ne mai vedem si avem timp de vorbit mai mult ne aducem aminte cu mult drag de acele vremuri! Deci eu zic ca nu e nimic in regula :D
Iar chestia cu rautatile din jurul nostru...la un momendat dat ma simteam pierduta printre atatia oameni cu 2 fete,sau oameni care promit si nu se tin de cuvant sau profitori notorii....insa am stat si m-am gandit ca eu nu pot sa fiu ca ei si ca asta este o sa fiu lafel de buna si binevoitoare si o sa incerc sa imi gasesc doar oameni care rezoneaza cu mine,sau sunt pe aceeasi lungime de unda ,in preajma mea si sa incerc sa nu ii mai vad pe ceilalti,pt ca altfel nu prea reusesti.Te pup si iti urez o seara placuta ;)
P.S.: imi place cum te-ai imbracat si toate tinutele tale imi induc o stare foarte placuta.Te felicit pt stilul tau vestimentar si pentru atitudinea ta!

Alice in vintageland said...

Andreea, multumesc mult pentru comentariu, apreciez mult cand cineva renunta la cateva minute din timpul sau pentru a-mi transmite un gand aici pe blog. Adevarul este ca asta incerc si eu sa fac - sa ma inconjor numai cu oameni pozitivi si incet, incet sa "renunt" la toti ceilalti, oricum e greu pentru ca zilnic ma lovesc de badaranie, ignoranta, lipsa totala de bun simt si prostie cat cuprinde. Asta e - e inevitabil daca alegi sa traiesti intr-un oras si nu in padure sau pe o plaja pustie (deja visez). Noroc cu filmele, muzica si cartile si cei cativa prieteni care nu dezamagesc!:) Oricum nu ma plang, viata e frumoasa!

Alice in vintageland said...

inconjur - greseala de tipar:).

andreea29a said...

Da, viata e minunata,mai ales in sesiune :)) (in cazul meu) sesiune care mai dureaza pana la sfarsitul lunii si eu deja sunt cu gandul la mare, la cta,orasul meu natal si orasul meu de suflet,dar incerc sa ma bucur de bucuresti,daca se poate spune asta :)
A, si imi este foarte usor sa renunt la cateva minute sa iti vizionez site-ul mai ales ca mi-au placut foarte mult ideile tale de cand l-am descoperit,iar tu esti o draguta!
Numai bine,o seara placuta si somn usor ;)

Alice in vintageland said...

Succes cu sesiunea, eu am terminat anul trecut, dar toata facultatea am urat sesiunile de vara cand e atat de cald si ai chef nebun de mare, de plaja, de inghetata si nu de invatat. E superb la Constanta, as vrea si eu sa fiu nativa de acolo si sa-mi petrec toate vacantele la "buza apei". Inca putin si o sa fie absolut freedom for you! Zoe, fii barbata!:)

The Sydney Girl said...

Your friend is so nice to help you out!!!

I love your style. You look great here. Wonderful outfit!!!

mwa
xxx

Oana said...

You were very cute, again :-)
Recunosc ca n-am mai intalnit de mult oameni care sa ma dezamageasca atat de rau, dar poate o fi si "vina" mea ca am devenit imuna la ei, ceea ce iti doresc si tie :-)

pup

Oana

tatiana said...

Imi place de mor, in primul rand bluza. Tin minte ca am avut si eu una neagra dar nu stiu ce a patit ca a intrat la apa si a devenit f scurta atat ea cat si manecile.Am o intrebare: cum de esti mereu atat de inspirata in alegerea outfiturilor? :))))Eu uneori nici nu pot gandi ce ar trebui sa aleg din dulap, iar chestia asta ma enerveaza. Ma simt grabita si mi piere cheful. Ar trebui sa-mi educ rabdarea nu?:))))

Alice in vintageland said...

Joelyine - she is really nice indeed, thanks a lot:)

Oana - Multumesc:); nici macar nu este vorba despre oamenii importanti din viata mea, mai degraba zecile de persoane cu care intru in contact zilnic si care cred ca sunt something special, evident complet nejustificat; chiar vreau sa ajung in stadiul in care sa nu le mai observ toate magariile

Tatiana - multumesc, venind de la tine care esti mereu foarte classy inseamna foarte mult; mi se intampla des sa nu am chef de nimic, insa hainele cu care ma imbrac ma binedispun mereu, de cele mai multe ori imi construiesc tinuta in jurul a ceva pe care vreau sa il port neaparat in ziua respectiva:), de cele mai multe ori e foarte usor, in 10 minute am ales ce o sa port, mai greu este cand am ceva in minte si nu gasesc hainele respective:)

tatiana said...

Aia cu hainele in minte...mi se intampla cand merg la shopping. Am o chestie concreta in minte si nu gasesc nimic care sa semene in magazine. Ma oftic rau atunci:)))

HarajukuLady said...

reusesti mereu sa ma surprinzi cu tinutele pe care le abordezi. oricum, stiu ca nu-i la obiect dar am "furat" cu succes ideea ta de a purat fusta pe post de rochie(altfel biata mea fusta cumparata la impuls cu 3 numere mai mare ar fi zacut in continuare uitata in dulap)
reancepe true blod? pe hbo? la ce ora? din cauza acestui serial am renuntat sa mai ies vineri seara inainte de miezul noptii , ceea ce insemna ca ieseam de fapt sambata. scuze , bat campii, te pup!

Alice in vintageland said...

Glad to hear that:). E pacat de fustele mai mari, cu o curea in talie arata splendid! Deja au aparut cateva episoade din True Blood (3), nu stiu la ce ora este pe HBO pentru ca nu il urmaresc la TV, ci pe calculator:). Mie imi plac mult serialele cu vampiri, imi pare atat de rau ca au anulat Moonlight (nu stiu daca te uitai, dar a fost anulat dupa primul sezon, desi era pretty good)!

HarajukuLady said...

m-am uitat pe pro sieben. mick era foarte dragut, iar ideea serialului era inteligenta. si mie mi-a parut rau ca a fost anulat;(
eu mai sunt din generatia buffy. in general consum tot ce tine de vampiri literatura, filme, seriale.
recomand cu drag primeval, este britanic si simpatic(chiar daca nu contine vampiri)

Denisa L said...

imi era dor de True Blood:x

am inceput sa ma uit si la Heroes,sunt obsedata,am vazut tot sezonul 1 in 3 zile:D

Eda said...

Ce draguta esti! Nici nu stiu ce imi place mai mult..bentita...dantela ciocolatie sau fusta care pare sa se miste in acelasi ritm cu tine?!Cred ca toate:)

Alice in vintageland said...

HarajukuLady - Recunosc, aveam a huge crush on Mick, si eu eram innebunita dupa Buffy :), Primeval e unul dintre serialele de care intentionez de ceva vreme sa ma apuc - am o slabiciune pentru serialele britanice bune, numai sa am timp!

Nookie - Din pacate Heroes o cam ia in jos dupa sezonul 1, daca la inceput si eu eram innebunita, acum am cateva zeci de episoade din ultimul sezon inca nevazute; True Blood in schimb devine din ce in ce mai bun!

Eda - Multumesc mult:)

carola said...

imi place la nebunie tinuta, texturi si culori (gri si maro arata fenomenal impreuna, daca nimeresti nuantele)

Related Posts with Thumbnails