Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Thursday, July 30, 2009

Bentite cu floare din voal!


Toate se pot reface cu acelasi culori si detalii centrale, dar numai pe bentita neagra!

Bentita cu floare medie neagra - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din catifea cu floare medie din straturi de dantela/voal neagru pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa rotunda din sidef cu floare metalicata, aplicata in centru.
Bentita alba cu floare medie neagra - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita alba din catifea cu floare medie din straturi de dantela/voal neagru si cu o brosa rotunda, alba aplicata in centru.


Bentita Candy Belle cu floare medie alba - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita subtire, visinie din catifea cu floare de marime medie din straturi de dantela/voal alb si cu o brosa rosie, rotunda aplicata in centru.


Bentita cu floare medie negru si rosu- 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din catifea cu floare medie din straturi de dantela/voal neagru si rosu si cu o brosa rotunda, neagra aplicata in centru.
Bentita cu floare medie maro - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita subtire, maro din catifea cu floare medie din straturi de dantela/voal maro si cu o brosa verde, mare, rotunda aplicata in centru.
Bentita cu floare mare maro si rosu - 35 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita maro din catifea cu floare mare din straturi de dantela/voal rosu cu centru din voal maro si cu o brosa rotunda, rosie aplicata in centru.


Bentita Navy Crush cu floare mare rosie - 35 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din catifea cu floare mare din straturi de dantela/voal rosu si cu o brosa rotunda, aurie, cu ancora aplicata in centru.

Bentita Navy Crush cu floare mare in doua nuante de albastru - 35 RON/ VANDUTA
Descriere: Bentita albastra din catifea cu floare mare din straturi de dantela/voal albastru deschis cu centru din voal albastru inchis si cu o brosa rotunda, argintie aplicata in centru.



Bentita Navy Crush cu floare medie albastru inchis si ancora- 25 RON / VANDUTA ALINA
Descriere: Bentita neagra din catifea cu floare medie din straturi de dantela/voal albastru inchis si cu o brosa argintie metalica cu ancora, aplicata in centru.


Bentita Navy Crush cu floare medie albastru inchis si alb - 25 RON / VANDUTADescriere: Bentita neagra din catifea cu floare medie din straturi de dantela/voal albastru inchis si alb si cu o brosa argintie metalica cu ancora, aplicata in centru.


Bentita cu floare medie alba - 25 RON / VANDUTA ANNA
Descriere: Bentita neagra din catifea cu floare medie din straturi de dantela/voal alb si cu o brosa rotunda, neagra aplicata in centru.

Bentita Candy Belle cu floare medie roz - 25 RON / VANDUTADescriere: Bentita subtire, neagra din catifea cu floare de marime medie din straturi de dantela/voal roz si cu o brosa neagra, rotunda aplicata in centru.

Bentita cu floare medie galben intens - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din catifea cu floare medie din straturi de dantela/voal galben intens si cu o brosa rotunda, neagra aplicata in centru.

Bentita Navy Crush cu floare mare rosu si light blue - 35 RON / VANDUTAPret: 35 RON
Descriere: Bentita visinie din catifea cu floare mare din straturi de dantela/voal albastru foarte deschis si rosu si cu o brosa rosie aplicata in centru.


Bentita cu floare mare negru si alb - 35 RON / VANDUTA
Pret: 35 RON
Descriere: Bentita neagra din catifea cu floare mare din straturi de dantela/voal negru cu centru din voal alb si cu o brosa rotunda, neagra aplicata in centru.

Bentita cu floare mare rosu cu roz - 35 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita visinie din catifea cu floare mare din straturi de dantela/voal roz cu centru din voal rosu si cu o brosa rotunda, roz aplicata in centru.


Bentita cu floare mare roz - 35 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita roz intens din saten cu floare mare din straturi de dantela/voal roz si cu o brosa rotunda, roz aplicata in centru.

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

4 comments:

FASHION CHALET said...

Cool designs. Pretty colors. :)



x

HarajukuLady said...

combinatia dintre camasa cu imprimeu functioneaza perfect cu bentita.
cumparati cat sunt fierbinti ;) ca sa incalzim aceasta vara indecisa!

tatiana said...

Bentita cu floare neagra, e absolt adorabila. Nici nu am vazut foarte multe negre, in general sunt abordate culorile mai vii. Si iarasi iti admir unghiile...:))))

Alice in vintageland said...

fashion chalet - thanks!

HarajukuLady - e de fapt o rochie:), de azi vara imi pare ceva mai decisa din pacate - urasc zapuseala!

Tatiana - avem si cateva modele negre sau combinatii mai clasice, incerc sa-mi fac unchiile in fiecare saptamana, e un mic ritual si mereu aleg alta culoare de oja!:)

Related Posts with Thumbnails