Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Monday, June 15, 2009

Ladies and gents I give you...Medina!!!

Mi-am propus de ceva vreme sa inaugurez o noua rubrica despre fetele frumoase care poarta bentite şi accesorii facute de noi, dar am tot amanat din lipsa de timp şi de poze trimise de domnisoare. Daca nu va deranjeaza sa apareti pe blog, as aprecia daca mi-ati trimite poze cu hainele sau bentitele cumparate de la noi!

Azi o sa va povestesc deespre Medina (she’s our very first guest star), fata super draguta din spatele Pret A Protester – unul dintre cele mai bune bloguri de stil personal şi fashion din Romania – din punctul meu de vedere. Pe blogul ei veti gasi articole despre moda, despre designeri şi pictoriale super speciale, fashion labeluri mai neobisnuite, evenimente legate de moda, intreviuri super interesante – in general texte bine scrise despre lucruri şi oameni cool şi fotografii cu hainele purtate de ea sau alte persoane care i-au atras atentia! Stilul Medinei este un amestec de haine hip, foarte moderne cu accente feminine şi retro şi o multime de accesorii interesante şi cu personalitate – un mix care mie imi place foarte mult. De fiecare data cand gasesc un nou articol cu tinutele ei am impresia ca s-a distrat imbracandu-se de dimineata, ca era intr-o dispozitie jucausa şi arata mereu foarte chic, dar ca şi cum nu ar fi depus deloc efort! Chiar daca inca nu ne-am vazut fata in fata (dar o sa o facem cu siguranta acum ca s-a mutata in Bucuresti – welcome back!!!!) cred ca tinutele ei şi articolele pe care le scrie capata şi mai mult farmec pentru ca imprumuta un pic din personalitatea ei!






Iata şi cateva poze cu Medina şi acadelele Alice şi Sara (asa cum le numeste chiar ea) - are deja patru: una navala cu floare mare, una super feminina şi „urbana” rosu şi gri inchis, una cu funda de tul şi palarie neagra şi desigur una hippie cu doua floricele mici! Daca vreti sa citit si articolele scrise de Medina despre tinutele pe care le-a creat folosind accesorii Alice si Sara ilustrate cu si mai multe poze, intrati aici, aici, aici si aici!
Uneori nici nu-mi vine sa cred ca lucururile facute de noi sau cumparate de la noi sunt purtate de persoane atat de dragute, deschise şi pline de farmec. Va multumim şi asteptam poze de la voi pe adresa redactiei (dulapulbunicii@yahoo.com)!

7 comments:

Mina said...

i have read her blog and i was totally amazed by her style. she is truly awesome and inspirational.
xoxo
mina

Eda said...

Imi place foarte tare primul outfit!

pret-a-protester said...

Fetelor sunteti prea dragute ! Va multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru descrierea ata de cool pe care mi-ati facut-o. Desi nu ne-am cunoscut inca face to face, ati reusit sa ma "descoaseti" si sa formulati un text despre stilul meu, cat se poate de corect. A, si bineinteles, va mai multumesc pentru ceea ce faceti : niste acadele absolut fermecatoare care ma scot din banal de fiecare data cand n-am chef sa compun eu un ansamblu vestimentar prea elaborat.
Astept sa ne vedem cu prima ocazie.
XOXO
P.S : Cumparati acadele ! Sunt sugar free !!!!

Alice in vintageland said...

The fabulous girl - I know what you mean, the first time I saw her blog I was blown away:)

Eda - da, sosetele alea cu sandale m-au dat gata:)

pret a protester - de nada:), just telling the truth:)

Maria said...

I totally agree!!! Medina e o fata cu adevarat hip....

tatiana said...

Mult succes cu noua rubrica. Te-ai gandit bine. Tipa imi place foarte mult, este foarte expresiva. O alegere foarte buna. Spor la scris si inspiratie la cat mai multe rubrici noi.

Alice in vintageland said...

Maria - very much so!:)

Tatiana - Multumesc mult, mai am cateva rubrici in etapa "de lansare":)

Related Posts with Thumbnails