Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Thursday, June 11, 2009

The diva inside me is acting out!











In primul rand trebuie sa recunosc ceva – cred ca urasc vara si am negat asta pana acum de dragul aparentelor. Nu vad de ce as iubi acest anotimp de vreme ce trebuie sa ma duc in fiecare zi la job si nu la piscina!
In al doilea rand sunt aproape sigura ca vecinii de sus au o reproducere a capelei sixtine pe tavanul sufrageriei, altfel nu pot sa explic cum poate cineva sa “reamenajeze” un amarat de apartament cu doua camere mai bine de 1 an. M-am framantat zile intregi si n-am putut sa dorm mai multe weekenduri (la propriu – din cauza zgomotului) ca sa gasesc o explicatie logica si asta e concluzia la care am ajuns, zgomotul de bormasina l-am pus pe seama instalarii catorva coloane decorative de marmura in zonele cheie ale apartamentului – la debara, in hol, in bucatarie langa policioara cu suporturile pentru zahar, cafea, faina, alaturi de reproducerea la dimensiuni mici a statuii lui Venus din Milo! Nu stiu daca am mentionat ca ii urasc (practic traiesc pentru weekenduri si trezitul la amiaza care vine la pachet cu ele)!
In al treilea rand am vazut un film aseara care m-a facut sa suspin ca o disperata (The Other end of the Line) si m-a ajutat sa inteleg ca:
· Nu trebuia sa rad de afectiunea parintilor mei pentru filmele indiene gen “O floare si doi gradinari” avand in vedere ca si eu incep sa dezvolt o usoara obsesie pentru noua generatie (imbunatatita) a filmelor bollywood inspired (Vezi Slumdog Millionaire)!
· Desi foarte atragatoare la prima vedere ideea de a avea un prieten way prettier than you nu este foarte buna (desi mi-ar satisface nevoia de a avea ceva frumos la care sa ma hlizesc cat e ziua de lunga) – va dati seama ca ce am zis eu aici este complet ipocrit şi ca inca sper la my own personal eye candy cu simtul umorului şi super smart pe deasupra! Hahahaha
· E clar ca cel care a scris scenariul nu a lucrat in viata lui intr-un call center, fie el chiar şi in Mumbai; avand in portofoliu cateva luni petrecute intr-un astfel de loc in timpul facultatii, va marturisesc ca asa imi imaginezi iadul minus cazanele cu smoala si ca sansele sa te indargosteti de un tip pe care il ajuti sa-şi rezolve problemele cu cardul sunt minime (unless you’re into man in their 50s) şi chiar daca asta se intampla, el nu o sa arate niciodata ca Jesse Metcalfe, daca totusi cele doua de sus se intampla (no way in hell), sigur nu va veni dupa tine in Bucuresti (pardon Mumbai) asa ca stop dreaming :!!! (I’m not going to)! De asemenea rar mi s-au odihnit ochii pe cineva care sa arate atat de bine intr-un costum Armani cu papion (desfacut) except maybe James Bond (and I'm talking Sean Connery here:)
In fine, iata ce am purtat intr-una din zilele din saptamana trecuta! Stiu ca in fiecare luna va zic ca am o noua geaca de piele preferata si nici luna asta nu ma dezic: geaca albastru electric este noua regina a inimii mele (a trebuit sa zis asta:)). Si geaca mometului nu putea fi purtata decat cu rochia momentului: cea lunga pana in pamant, de voal (nu-mi vine sa cred ca am gasit o rochie suficient de lunga pentru mine – happy day, a fost un moment ca in filme, cu slow motion cand ochii mei au intalnit-o). Am si o curea subtire in nuanta exacta a gecii asa ca am considerat ca e un semn si ca trebuie sa le port impreuna (I’m not the kind of girl that ignores the signs of destiny:). Parul mi l-am aranjat in stilul denumit foarte plastic de Sara: stack of hay, pe romaneste capita de fan şi pentru care va dau şi urmatorul tutorial: cand va treziti dimineata, alergati la baie, evitati sa deranjati parul din pozitia pe care a capatat-o peste noapte, prindeti decat partea din fata cu doua agrafe, aplicati fixativ şi gata! Mi-am pus si o brosa neagra facuta de mine si sora-mea si un sirag de margele pe post de bratara! Sa nu credeti cumva ca ma durea capul sau ceva de genul acesta, nu de aceea imi tin mainile la cap, acelea sunt pozele mele de diva.
Cum e saptamana voastra pana acum?
Firstly I have to admit I hate summer (the weather here in Romania is horribly hot). Secondly I hate my neighbors for ruining my weekend sleeping in sessions with their constant noise! I can imagine what their doing in their apartment – I mean How long can you remodel a one bedroom? I beat they’re doing a reproduction of the Sistine Chapel on their living room ceiling or something like that! And I also have to stop watching romantic comedies because they are screwing with my brain: I mean they really want us to belive that by working in a call center in Mumbai you’ll end up with one of the prettiest boys that my eyes have ever seen? (The other end of the line) In that case – where do I sign in?!!!
And now that I’m done being a drama queen, here you have one of the outfits I wore last week – I absolutely adore my new electric blue leather jacket and my black sheer maxi dress! The brooch is made by me and my hairdo is the one that my sister calls hay stack! How was your week?

19 comments:

Anonymous said...

saptamana mea se va imbunatati de maine incolo,cind plec la ...tadadadada....la Paris pt 3 zile cu ai mei, m au invitat si cum sa ratez asa ocazie?:)) me very happy! iar tu in rochia aia esti superba,te am vazut si live,dar parca nu erai si cu geaca ,oricum iti sta super !
pupici,Ioana

Alice in vintageland said...

Cat de frumos - sunt putin invidioasa, I love Paris so much dar happy for you, sa faci pozeeeee! Multumesc, you're a sweetie pie as always!:)

carola said...

saptamana mea? incercarile de readaptare la mediul austriac, situatiile stupide cauzate de faptul ca am uitat si bruma de germana pe care o mai stiam (incearca sa-i explici unui taximetrist care nu stie nici una dintre limbile accesibile tie, unde se afla o strada micuta si neimportanta, in conditiile in care respectivul nu are nici o harta in masina), excursii la H&M, soldate cu mult prea multi bani cheltuiti in decurs de o ora, dar cu multe satisfactii pur femeiesti :D Planuri de excursii, incercari de a pastra un anume buget, incercari ce se vor solda, se pare, cu nereusite :)), descoperirea foarte trista a faptului ca mi s-a stricat unul dintre inelele preferate si clutch-ul meu multiubit si-a pierdut ciucurele de piele intoarsa. Cam atat :D

Alice in vintageland said...

Cred ca dincolo de micile neplaceri iti place macar un pic in Austria macar numai pentru H&M:), si eu ma intristez cand vad ca am/s-a stricat ceva, tocmai ce am descoperit ca am reusit sa "agat" un pic geaca de mai sus, imi vine sa-mi dau palme:)

Hanh, Life-in-Travel said...

The sheer of sleaves give the drees more charater. love your jacket!!!
Hanh,

www.life-in-travel.blogspot.com

Alice in vintageland said...

Thanks Hanh, I think so too!:)

A-30-something said...

Love the outfit, hate the neighbors, they are all a**holes!

But I'm having so much fun in my call center job, everyday is hilarious. Or maybe I just have a weird sense of humor. O sa scriu intr-o zi despre cateva peripetii, ce se intampla acolo e genial!

tatiana said...

Va fi saptamana la fel de plina. Job, dead-lin-uri, evenimente la care trebuie sa particip, cozile de la market cand frigiderul devine "porno" si somn cateva ore, plus niste tampenii de examene.
Nu se intrevede nimic relaxant, dar poate ca urmatoare saptamana va fi mai linistita

Alice in vintageland said...

Leah Lush - weirdo:), am citit despre call centerul tai si e diferit de "al meu", adica e altceva cand nu trebuie sa suni tu oameni si tre sa-i convingi sa-si faca credite si carduri, abia astept povestile tale:)

Tatiana -I hear you:)

Denisa L said...

da nu stiu ce au toti in perioada asta cu renovarile...
eu tot nu reusesc sa termin de invatat la romana din cauza renovarilor vecinilor...:(:(


ps loe your outfit

Andra said...

Deci geaca este absolut superba. Love it! Sa o porti sanatoasa.

Eda said...

:) Vecinii mei renoveaza de 2 ani...in special in weekend si la ore nepotrivite...iar babuta de sub mine bate in teava, ca nu-si da seama ca domnii galagiosi sunt cu 2 etaje mai sus...Din ciclul "viata la bloc":)

Atitudinea de diva se potriveste tare bine cu rochia si geaca!

tatiana said...

Imi place mult rochia ta! E superba!

Alice in vintageland said...

Thanks girls!:):):)

thehappyhippyyy said...

thank you for the comment! nice colour combo in the dress and jacket + belt!

xo

Anonymous said...

In poza nr. 2 arati fabulos, diva, printesa, femeie sau cum vrei tu.
Daca 6 zile pe saptamana ti-a mers prost dar a 7 a zi esti imbracata si arati ca in aceste fotografii, celelalte 6 zile nu mai conteaza...nici macar vecinii galagiosi.
Esti o minune! Cred ca vecinii nu te cunosc inca...ia fa-le cunostinta cu tine si sa vezi cat de repede isi vor termina renovarile! :P

Pupici!!

Florentina

Alice in vintageland said...

Florentina, chiar nu cred ca farmecul meu:) ar avea un efect asupra lor:), multumesc mult!:)Pupici si de la mine!

Anonymous said...

Draga Alice, ai fi uimita sa vezi efectele asupra celorlalti daca ai crede mai mult in farmecul tau, ti-o spune cineva cu experienta :P

Succes!

F.

Alice in vintageland said...

Am incredere, dar sunt anumite persoane care nu raspund la genul meu de farmec, cam 80% din populatia Romaniei:):):). Kisses!

Related Posts with Thumbnails