Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Tuesday, June 02, 2009

Borderline crazy:)
















Tocmai mi-am dat seama ca vara aceasta este prima in care nu ma pot bucura nici macar in principiu de o vacanta de trei luni. Adevarul ca nu am facut asta nici in ultimii 4 ani, fie am avut o slujba, fie am fost plecata peste mari şi tari, dar macar exista posibilitatea sa am o vacanta lunga daca as fi ales acest lucru, eram inca in facultate şi aveam scuza studentiei. Acum insa am intrat cu acte in regula in perioada in care trebuie sa ma comport ca un adult, gandul ca nu pot sa mai fac chiar ce ma taie capul e deprimant, la fel ideea unui „concediu” de numai trei saptamani pe an. E ca şi cu trezitul de dimineata: trezitul de buna voie şi nesilit de nimeni este mai usor şi mai placut decat cel de nevoie chiar daca vorbim de aceeasi ora. Uneori ma gandesc ca ar fi superb sa raman vreo 15 ani la varsta de 20 de ani. Partea buna a lucrurilor este ca e bine sa nu depinzi de nimeni si sa simti ca traiesti pe picioarele tale. De cele mai multe ori supravietuiesc saptamanii numai cu gandul la weekend cand am atat de multe de facut incat nici nu-mi dau seama cand trece. Am geanta plina de post-ituri şi liste – cu toate astea as fi deprimata şi daca nu as avea nimic de facut, sau poate nu, m-as consola cu multa muzica, filme şi carti bune! Concluzia este una singura – uneori am nevoie de mai multe ore in zi sa fac tot ce este de facut, teleportarea ar fi de asemenea o solutie şi visul meu alimentat de urmarirea in copilarie a serialului Star Trek (imi şi imaginez cate sute de calatorii gratis as face peste tot in lume:), de exemplu acum as fi pe o plaja in caraibe cu o bautura cu ananas şi umbrelute in mana...si cu jared padalecky in hamacul alaturat – deja am inceput sa o iau razna :).
Nu va faceti griji, n-am uitat ca acesta este un blog despre moda, stil şi haine frumoase - asa ca ilustrez aceasta mica incursiune in psihicul meu instabil pe alocuri cu poze cu ultimele 4 tinute pe care le-am purtat in alt anotimp decat vara, de aici inainte o sa fie numai voaluri, dantele şi sandale şi nici urma de ciorapi, cizme şi paltoane! Rochia cu maneci de voal are o culoare superba, imi place foarte tare, desi am de gand sa-i fac ceva la gat, ma deranjeaza detaliile argintii, ma gandeam sa-i pun niste dantela in acea zona. Geaca visinie de piele este de asemena una dintre piesele cele mai frumoase din garderoba mea şi cu toate astea cred ca aceea a fost singura ocazie in care am purtat-o. Deja s-au strans cateva lucuri pe care vreau sa le modific/upgradez – trebuie sa-i zic sora-mii sa se apuce de treaba:)! Uneori nu este nevoie decat de cateva accesorii sa scoata din banal o tinuta: o bentita de par, o brosa, bratari, inele, o curea sau de ce nu o funda imensa, roz prinsa pe o geaca de blugi.

Growing up can be hard – I just realized I don’t have an excuse to do everything I want anymore, take a 3 months long vacation and do all the foolish things I sometimes want to do! Having a stable job equals with some sort of responsibility but it’s also a way to be independent at least financially speaking so I guess you can take it either way. But enough with me being deep and depressed – this a fashion blog, so here are some of the outfits I wore when the weather in Romania wasn’t as hot as right now. From now on, the “my style” section of this blog will be full of flowery dresses, silk, lace and sandals, no more tights and boots! Many times my outfits are all about the details and accessories: headbands, brooches, bracelets that I make for myself, belts, scarves or huge pink bows on jeans jackets!


Hainele de mai sus NU sunt de vanzare, dar daca va place stilul meu puteti gasi haine asemantoare in categoriile din dreapta paginii (toate sunt din garderoba mea si a Sarei, au descrieri detaliate si preturi afisate), asadar click pe trench-uri, rochii, curele, fuste!

15 comments:

Anonymous said...

Este de vis rochia cu maneci din voal:) cred ca e culoarea Marii Caraibelor...sau ce apa or avea aia pe acolo :)))
te pup,Ioana

Alice in vintageland said...

Ai dreptate, e exact nuanta aia ireala a marii din insulele exotice, aproape ireala:)

Anonymous said...

sa nu crezi ca am fost,visez si eu:) poate doar daca as cistiga la loto,caz in care te invit si pe tine:)
I.

Alice in vintageland said...

In cazul acesta I'll keep my fingers crossed desi cred ca trebuie sa participi ca sa castigi la loto, maybe you do:)

Alexandra said...

i know what you mean ;)
rochita topaz e superba :)

Alice in vintageland said...

Deci asa se numeste culoarea:) good to know:)

happicherri said...

buna !
urmaresc blogul de ceva timp, foarte interesant. :)
pt ca sunt la inceput am si eu o mica rugaminte. daca vrei, adauga ma la lista blogurilor tale, tu esti deja la mine, iar asa ne putem face publicitate reciproc. multumesc anticipat !

Alice in vintageland said...

Te-am adaugat deja acum cateva zile cand am vazut ca sunt in lista ta:)

Mihaela Pojogu said...

nu am apucat ieri sa scriu..
asa ca zic azi :D
rochita "marii" e adorabila, insa imi place cum iti sta cu rosu .. e una din culorile mele favorite, si mai ales in acea combinatie cu jacheta de piele si frumos accesorizata.
te pup,

miha

Alice in vintageland said...

Multumesc, Mihaela:). Si mie imi place mult rosul! Multumesc pentru comentariu!

happicherri said...

ah, nu observasem.
Multumesc mult !

Eda said...

Eu zic ca esti chic, nu borderline crazy!:)

Denisa L said...

love all the outfits!

carola said...

rochita topaz este ADORABILA, dar la fel de bine iti sta si tinuta in diverse naunte de rosu!
PS: chiar azi ma gandeam ca e deja iunie... si ce frumos ar fi sa-mi pot lua din nou cate o vacanta de vara, ca in liceu ;)

Alice in vintageland said...

I feel you...liceu...ce vremuri, cele mai mari griji atunci erau sa-mi iau suficient de multe carti sa-mi ajunga 3 luni:):):)

Related Posts with Thumbnails